上一頁下一頁
發新話題

大戰一場

收藏  |  訂閱
178  6.9k

回覆 62# 的帖子

豔遇,可遇不可求,但女性在呢方面有優勢,一想釣魚,D仔好易上,反而調轉稍有難度,因為唔迫得,易乜易變強暴架!?
自己試吓單身去BAR囉,未必要開,吹吹水過1晚都OK,但記住人身安全,如果要食,最好去別墅,咪上陌生人地方,有咩事好難脫逃嘛.............

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-8 02:50 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30:你出咁多post.. :smile_13:我一個都未出過..
:smile_38::smile_43:人地識分析ga la
我出post...果d都係好表面野...
內裹又有邊個會明白我喎....:smile_39:

引用:
原帖由 maryandjohn9999 於 2009-4-8 02:51 PM 發表 查看引用來源
豔遇,可遇不可求,但女性在呢方面有優勢,一想釣魚,D仔好易上,反而調轉稍有難度,因為唔迫得,易乜易變強暴架!?
自己試吓單身去BAR囉,未必要開,吹吹水過1晚都OK,但記住人身安全,如果要食,最好去別墅,咪上陌生人地 ...
:smile_13::smile_27:咁我又未試過單獨一個人落去飲野wor..
:smile_45::smile_42:大多數都全女班lor,..
:smile_13::smile_13:可能太子少人搵食lor..

引用:
原帖由 gum717 於 8-4-2009 02:40 PM 發表 查看引用來源

andyman0225佢都幾靚仔喎....食左佢..:smile_30: :smile_30:
做咩拖埋我落水先...
我好怕醜架

引用:
原帖由 gum717 於 2009-4-8 02:52 PM 發表 查看引用來源

我出post...果d都係好表面野...
內裹又有邊個會明白我喎....:smile_39:
:smile_13::smile_42:你咁講姐係想話我吾明你姐..
:smile_24::smile_19:我身出左几粒紅疹,,,,, 又痕又痛...shit

引用:
原帖由 lazycute 於 8-4-2009 02:53 PM 發表 查看引用來源
:smile_13::smile_27:咁我又未試過單獨一個人落去飲野wor..
:smile_45::smile_42:大多數都全女班lor,..
:smile_13::smile_13:可能太子少人搵食lor..
下次去講聲啦....
等我去撞下你 :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 andyman0225 於 2009-4-8 02:55 PM 發表 查看引用來源

做咩拖埋我落水先...
我好怕醜架
第一次係咁架喇...:smile_30:

男仔怕醜...好多女都喜歡喎.....妳食唔小女啦.:smile_40:

引用:
原帖由 andyman0225 於 2009-4-8 02:55 PM 發表

下次去講聲啦....
等我去撞下你 :smile_47: :smile_47:
咁就沒意思la..:smile_19:
不過有一次我個fd 同我另一個fd 去左ons ..

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-8 02:55 PM 發表 查看引用來源
:smile_13::smile_42:你咁講姐係想話我吾明你姐..
:smile_24::smile_19:我身出左几粒紅疹,,,,, 又痕又痛...shit
我更係唔係話妳啦....我既諗法同好多人都唔同:smile_39:

可能我有時都係諗過龍啦..:smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-4-8 02:59 PM 發表 查看引用來源

我更係唔係話妳啦....我既諗法同好多人都唔同:smile_39:

可能我有時都係諗過龍啦..:smile_30:
:smile_40:個人有個人睇法... 吾駛去執著人地諗法..
:smile_38:自己過得開心又吾傷害到人埋得lor..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆