上一頁下一頁
發新話題

高妹徵友(嚴禁PM)

收藏  |  訂閱
78  2.0k

引用:
原帖由 firewire 於 2009-4-13 01:05 PM 發表 查看引用來源
再唔煲下呢度就好難儲到朋友架啦
我要得閑先得架:smile_45: :smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-13 12:53 PM 發表

無知, 不過出門口啦, 有機會再傾:smile_43:
女人, 你打錯字呀, 咩係無知呀:smile_45:
你講你自己無知呀:smile_38:
唔知先O岩呀:smile_43:

引用:
原帖由 oljosephinewong 於 2009-4-13 01:50 PM 發表

咩無知呀:smile_45: ,你就無知~~~~
佢係想話唔知呀:smile_44::smile_30:

引用:
原帖由 oljosephinewong 於 2009-4-13 01:51 PM 發表 查看引用來源

我要得閑先得架:smile_45: :smile_13:
你開緊工? :smile_19:

引用:
原帖由 firewire 於 2009-4-13 02:41 PM 發表 查看引用來源

你開緊工? :smile_19:
我唔會用太多時間對住部腦上網架:smile_38:

引用:
原帖由 oljosephinewong 於 2009-4-13 04:29 PM 發表 查看引用來源

我唔會用太多時間對住部腦上網架:smile_38:
如果您想用internet去識朋友,旦又唔會用太多腦上網:smile_45:
真係好難較,不如您係到約哂d 6尺以上高既男性出黎比您過目,了解
岩傾就做朋友:smile_39:

引用:
原帖由 kawai8 於 2009-4-13 11:01 PM 發表 查看引用來源

如果您想用internet去識朋友,旦又唔會用太多腦上網:smile_45:
真係好難較,不如您係到約哂d 6尺以上高既男性出黎比您過目,了解
岩傾就做朋友:smile_39:
咁我有其他野做ka ma:smile_13:

今日有時間,上一上尼先

回覆 1# 的帖子

作朋友唔一定要單看外表....
但我不是港男﹐你OK嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆