上一頁下一頁
發新話題

好想認識30-40歲的你, 不論男女,歡迎入黎, 齊齊談談情, 吹吹水!

收藏  |  訂閱
770  8.1k

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-5 12:58 AM 發表
大家好~
小女子今年33歲,身高160cm, 略肥

由於做開間公司受金融海潚影響下,摺鬼左,
直到e家仲未搵到工,:smile_22:
平時除了搵工,見工,和減肥之外, 都冇乜好做,:smile_42:
於是諗起上來識下朋友仔,男女都歡 ...
開新舖, 瞓前支持下:smile_43:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-4-5 02:55 AM 發表 查看引用來源

順風順水。:smile_15:
BILLY 你 唔 好 剪 住 啊........:smile_03:  我 返 來 要 同 你 比 下 邊 個 長 D 架.........:smile_15:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-5 02:58 AM 發表 查看引用來源

咦!去完旅行拿。

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-5 02:59 AM 發表 查看引用來源

BILLY 你 唔 好 剪 住 啊........:smile_03:  我 返 來 要 同 你 比 下 邊 個 長 D 架.........:smile_15:
講清楚d,唔係d人會誤會架。

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-5 02:58 AM 發表 查看引用來源

多謝支持
一時睇快, 以為你話瞓身支持....:smile_30: :smile_46:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-4-5 03:01 AM 發表 查看引用來源

講清楚d,唔係d人會誤會架。
係囉
點解我都唔明你地講咩既?!
咩邊個長d?咩唔好剪住?

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-5 02:51 AM 發表 查看引用來源

隨便坐, 唔洗客氣
係呢..你自己一個人住:smile_41:

引用:
原帖由 vsvm 於 2009-4-5 03:05 AM 發表 查看引用來源

why咁問?
why覺得我一個人住?

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-5 02:52 AM 發表 查看引用來源

你 下 邊........... 應 該       [/img  ]...........咁 我  地 就 睇 到 野 啦.........
唔該哂你呀:smile_38:

引用:
原帖由 vsvm 於 2009-4-5 03:05 AM 發表 查看引用來源

乜你好中意睇同事三分親架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆