上一頁下一頁
發新話題

呢類人在大陸做既缺德嘢

收藏  |  訂閱
370  14.7k

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-3-31 08:56 PM 發表

i am not 標簽這個歲數
只係通常見到粉腸嘢
好大機會係這個歲數
我見到D 20-30歲既都係甘喎﹗﹗﹗

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-3-31 11:09 PM 發表 查看引用來源

認同!!深圳市區D人讓座真係幾多!!:smile_38:

九龍讓座既人又比新界多!!:smile_13:
一句講哂, 香港人唔中意讓座, 見到D有需要既人佢地就扮睇報紙, 打機, 訓教, 講電話 ..... etc. 都唔知呢D人讀咩C片既 .. :smile_42:

引用:
原帖由 aand031 於 2009-3-31 11:47 PM 發表 查看引用來源

一句講哂, 香港人唔中意讓座, 見到D有需要既人佢地就扮睇報紙, 打機, 訓教, 講電話 ..... etc. 都唔知呢D人讀咩C片既 .. :smile_42:
好像講緊我
講笑姊
我見阿婆會讓
小孩子不會事關他們頂得住有餘 (當然長途我都會讓埋給他們)

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-3-31 11:51 PM 發表 查看引用來源

好像講緊我
講笑姊
我見阿婆會讓
小孩子不會事關他們頂得住有餘 (當然長途我都會讓埋給他們)
唔敢話C Hing, 只係見得太多, 發下up風姐.

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-3-31 11:09 PM 發表 查看引用來源

認同!!深圳市區D人讓座真係幾多!!:smile_38:

九龍讓座既人又比新界多!!:smile_13:

大家觀察得來
都好接近呀:smile_40:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-3-31 11:05 PM 發表 查看引用來源

咁都有得分:smile_14:
絕對有分:smile_34:
呢d叫做
胡姬定律

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-3-31 11:58 PM 發表 查看引用來源

絕對有分:smile_34:
呢d叫做
胡姬定律
咁唯有認同啦:smile_19:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-4-1 12:00 AM 發表 查看引用來源

咁唯有認同啦:smile_19:
當一個茂倫廣泛流行之後
就會變為真理:smile_34:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-4-1 12:05 AM 發表 查看引用來源

當一個茂倫廣泛流行之後
就會變為真理:smile_34:
你都知係茂倫:smile_22:

:smile_30: 巨地個個都當正自已劉華上身~無論茶餐廳服務員...桑拿服務員....都會扮晒搞笑甘去講D爛GAG去引班女笑:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆