上一頁下一頁
發新話題

中山友酒會.......幾+歲人初用QQ.....

收藏  |  訂閱
902  14.2k

引用:
原帖由 hohahe 於 2009-3-27 12:32 AM 發表 查看引用來源

坦州馬伕:smile_30:
真係至隹人選

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-27 00:34 發表 查看引用來源
你鍊住個鼻先啦!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
快D去飲幾野24味:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-27 12:35 AM 發表 查看引用來源
坦洲D女青春D...個晚5個有3個中上品
講真,青春D會岩我:smile_30:
但你青春定義係點先:smile_41:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-27 12:35 AM 發表 查看引用來源
坦洲D女青春D...個晚5個有3個中上品
睇report 係唔差 .... 價錢又平 ... 但自己未去過所以不能作準

希望下次有機會見識見識:smile_13:

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-3-27 00:38 發表 查看引用來源

17--22好未:smile_44:

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-3-27 12:38 AM 發表 查看引用來源

35以上都算:smile_35:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-3-27 00:40 發表 查看引用來源

35以上都算:smile_35:
有鮮奶飲:smile_14:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-27 12:38 AM 發表 查看引用來源
快D去飲幾野24味:smile_38:
爆得仲勁,

到時你要帶口罩!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 hohahe 於 2009-3-27 12:40 AM 發表 查看引用來源

睇report 係唔差 .... 價錢又平 ... 但自己未去過所以不能作準

希望下次有機會見識見識:smile_13:
叫高佬開團, 我第一個報到

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-27 00:41 發表 查看引用來源
爆得仲勁,

到時你要帶口罩!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你學貓咁痾完自己冚番:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆