上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.1k

回覆 70# 的帖子

試下啦, 只要你有錢又養倒佢, 背景無所謂。好多女真係無野可做先做技C, 但如果唔係你都識唔倒靚女, 祝你好運

C HING!GO GO GO!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 VERBAL 於 2009-4-5 07:50 PM 發表 查看引用來源
我都係聽個朋友講,話佢個場唔駛輪咋......但如果係要輪,佢返早我點搵佢喎.....????又要返工,又冇佢電話........:')
只要人數夠
或者另外有技師要求長期夜班
咪可以返死日班囉
我個囡囡咪又係咁
:smile_44:

回覆 61# 的帖子

多年来我一直都是discuss的CD ROM, 看完这个主题之後,发现众CHING都有感性和理性既一面。
特别是龙虎CHING,我同以前女朋友分手的经历和现在对他的感觉,以及我对于沉船的看法都有90%相似呢!哈哈,真的要烧黄纸了!
(sorry,我只会打拼音,所以出简体字,敬请原谅。)

引用:
原帖由 spinosaurs 於 2009-4-4 11:07 PM 發表 查看引用來源
明白, 但控制支出之餘有乜絕招? 唔明點解搞唔掂, 唔通真係正經人家?

其實正骨女有無良家婦女, 因為我覺得佢地又唔咁隋便. 第一個上過佢屋企, 但摸下都唔比:smile_42: 第二個拖手摸OK, 但唔肯車. 如果係正經人家我 ...
其實點解我話要控制金錢,因為你越駛得多錢係佢度而又好似冇MUD反應的時候,你就會好唔開心同埋好着急,覺得自己付出了好多但一點回報也沒有(這是心理問題),但係條女立場來說,佢也可能在觀察階段,現在只是對你有點好感罷了,對住呢啲女千祈唔好心急,你一急就好容易比佢食住上,你現在最緊要係放鬆點心情,想想其他事情,不要常常想她,你和她可以保持朋友關係,當然金錢上要適當地控制,有啲女好識玩手段,尤其是正骨女,佢地覺得自己會馨香啲,相比起夜場女女,我可以話你知,如果佢真係鍾意你,佢唔會不斷向你要錢或買貴重的禮物,不妨睇定啲先,比啲時間去觀察吓,溝通吓,看看佢對你有什麼要求再判斷,如果你拒絕她的不合理的要求而佢嬲,呢條女要不得,不用理會,因她只對你的錢有興趣而已,想想自己想要啲MUD,你嘗試多點留心佢講的說話,從她的說話內容你可以知道她的事情,她心裡在想什麼?想要啲MUD?你便可以對她了解多一點,關心她多一點,有些可以做到的便盡量去做,間中可以買點小禮物TUM吓佢開心...另外,上面所謂正骨女,正唔正經真係唔敢講,其實有好多女都有個價,如果你做既嘢可以MEET 到佢既TARGET,咁正骨女咪一樣會同你上床囉,係咪?所以我覺得有啲嘢唔需要諗到咁複雜,反正都唔會有答案,最緊要自己鍾意就得了...就算第時真係溝唔到呢條女都唔需要唔開心,因為上面女女唔同你一起有很多原因的,有些原因你係唔會諗到的(自己也經歷過),所以無須為這些而煩惱...只要你多點出去玩,同多點不同類型的女玩吓,你就會明白我所講既嘢了...

引用:
原帖由 volkluver 於 2009-4-6 03:45 PM 發表 查看引用來源
多年来我一直都是discuss的CD ROM, 看完这个主题之後,发现众CHING都有感性和理性既一面。
特别是龙虎CHING,我同以前女朋友分手的经历和஑ ...
V師兄,你好,其實我的個案真是屢見不鮮,只是一般男人的心態吧,我也想藉此專欄分享吓自己的感受,所見所聞,同各位師兄一起討論和研究...另外,好多謝你閱讀我發表的意見:smile_35:

龙虎CHING,
除了夜场外,我指的是我和我的前女友。我地大家都好爱对方,一起四年多,他想结婚,但我没有能力又没有计划.....最后他走了。我到现在依然挂念他....有是仲傻到幻想跟他结婚后的日子.....一切已太迟了

引用:
原帖由 S-K 於 2009-4-5 02:46 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 龍虎亂舞 於 2009-4-4 03:17 PM 發表 查看引用來源

SK師姐所言什是,絕對贊同,其實每一個地方都有好人同壞人,沒需要刻意去標籤某一個地方的人,好多人對香港女 ...
SK師姐,你好,你完全講中我的情況,可能我拍拖前我沒有出去玩過,到有一次有個朋友終於勸服我上去玩後,我的想法便開始轉變了...一直只想沉醉係上面的情慾世界裡面...如果你現在比我再揀多一次...我都係揀上去玩...你講得啱,寧願玩夠先再諗結婚,終好過結左婚先去偷食...我都係咁諗,如果到時搵唔到女友都冇辦法,因為自己揀左行呢條路...

引用:
原帖由 volkluver 於 2009-4-6 04:42 PM 發表 查看引用來源
龙虎CHING,
除了夜场外,我指的是我和我的前女友。我地大家都好爱对方,一起四年多,他想结婚,但我没有能力又没有计划.....最后他走了。我到现在依然挂念 ...
如果你有心同佢結婚,一早就要計劃了,如果經濟有困難,要同佢講,等佢知道你的情況,睇吓佢肯唔肯同你捱囉,其實個女仔同得你一起咁耐,佢也想知道你比唔比到將來佢,會唔會同佢過人世...如果你什麼表示都冇(我就是這樣了),佢當然會走啦...

ching所说的话一点也没错.....算了,当是一个美好的回忆吧~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆