上一頁下一頁
發新話題

我想你快d射.. 射落我個咀度..

收藏  |  訂閱
131  13.4k

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-18 03:23 PM 發表 查看引用來源
d 人會問我點知..
咁妳咪話比佢地知囉..........

反正我都無x用..:smile_24:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-18 03:25 PM 發表 查看引用來源

咁妳咪話比佢地知囉..........

反正我都無x用..:smile_24:
我點會知你几長几大几幼wor..

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-18 03:26 PM 發表 查看引用來源
我點會知你几長几大几幼wor..
乜我果晚飲大左.....同我搞野果個唔係妳咩....:smile_41:

認錯人添..........:smile_35:

好正呀.......睇到都我都有D硬添........你個SP好幸福呀........

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-18 03:29 PM 發表 查看引用來源

乜我果晚飲大左.....同我搞野果個唔係妳咩....:smile_41:

認錯人添..........:smile_35:
我有成半年沒出去飲過酒..
你點會同我搞野啊..
:smile_46:你同阿婆搞左都吾知

引用:
原帖由 hkgfjjfun 於 2009-3-18 03:30 PM 發表
好正呀.......睇到都我都有D硬添........你個SP好幸福呀........
hehe,多謝支持

嗨~~~~!!樓主呢期大紅人wow

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-3-18 04:11 PM 發表
嗨~~~~!!樓主呢期大紅人wow
紅咩鬼ar~  岩唔岩你口味先..

口爆都出左唔知下一次出咩呢????
:smile_47: :smile_47: 你SP真幸福

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-18 04:15 PM 發表 查看引用來源

紅咩鬼ar~  岩唔岩你口味先..
我麻麻地乍.....好揀飲擇食ga

anyway,,,,,,support~~~引人入性la~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆