上一頁下一頁
發新話題

CP 識飲識食

收藏  |  訂閱
169  8.2k

原來是國內連鎖式經營,怪不得食物,服務那麼好,我差不多每星期也去,以前去匯龍居,現在出名后又裝修左反以失去以前那種風味,可惜,好像在樂購那面也有一家很出名吃燒雞的,不知叫什麼。

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-18 09:31 AM 發表 查看引用來源

有點過時的台胞玩樂地圖指南...重點是茘香樓、安天民、上島、百花廣場己成歷史...往皇崗大巴上車處亦轉了很久...
CACOKE 兄, 多謝指教, 有冇最新版本地圖?

試下去食雞煲:smile_30:

師兄有冇佢的充足資料:smile_38: post...Update食店名單:smile_41: 多謝

想溝女又好食去mouton西餐

引用:
原帖由 sumsamxo 於 2009-3-18 02:10 PM 發表 查看引用來源
具體位置, 唔該.

引用:
原帖由 nissi 於 2009-3-18 02:12 PM 發表

具體位置, 唔該.
盈豐酒店對住個條正路, 大約一百米度,你會見到一間白色既獨立屋...個度同其他屋唔同,你一眼就見到

不過你千其唔好好肚餓甘去...因為個度出菜好鬼耐...呵呵...我試過兩個人,飲左成支紅酒,都未出哂菜...哈哈

引用:
原帖由 sumsamxo 於 2009-3-18 02:10 PM 發表 查看引用來源
有中又有西歺, 正啊!:smile_30:

今日都市日報介紹 CP 匯龍居小兒麻痺燒雞同埋
天鵝湖麗景裡面一間由前香港水車屋師父打理的餐廳,
40零蚊個餸, 以上面水平計就絕對唔平, 唔知味道如何,
唔知有冇c hing try過呢?:smile_34: :smile_34:

多謝分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆