上一頁下一頁
發新話題

314Copy團慶生空難包告

收藏  |  訂閱
120  3.4k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-17 03:29 PM 發表 查看引用來源

你呢個星期又上咩???:smile_30:
唉想帶金魚去見下type-r 叫佢係個邊照顧下佢= . =
上個星期佢死都唔去.....

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 03:32 PM 發表 查看引用來源

你幾時租屋住???:smile_13:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 03:25 PM 發表

我跟你車過去你到行一轉得唔得ga?:smile_13:
你想過有錢佬探你條女姐....呵呵..我怕你去左,之後唔再去花刀喎....放心啦, 你條女,正式返工時,同我講,我同個邊講下啦...反正佢阿姐係個便都幾有面既...

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-17 03:33 PM 發表 查看引用來源

你幾時租屋住???:smile_13:
唉唔好題...我條女打黎喊住咁問係唔係要同佢分手...唔知點好....
金魚佢而家都有屋住啦.......

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-17 03:34 PM 發表 查看引用來源

你想過有錢佬探你條女姐....呵呵..我怕你去左,之後唔再去花刀喎....放心啦, 你條女,正式返工時,同我講,我同個邊講下啦...反正佢阿姐係個便都幾有面既...
有R團長出手~~~金魚仔放心晒啦~~!!!

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 03:35 PM 發表 查看引用來源

唉唔好題...我條女打黎喊住咁問係唔係要同佢分手...唔知點好....
金魚佢而家都有屋住啦.......
金魚打黎喊住咁問係唔係要同佢分手???

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-17 03:34 PM 發表 查看引用來源

唔知佢番唔番工佢話我過佢佢請假陪我咁話wor= . =
佢應該番左工ga 啦星期六仲換左套工衣俾我睇:smile_13:

引用:

佢阿姐?r嫂 定係佢大媽?
佢話佢一個月要做2萬生意= .=點做啊.....

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 03:32 PM 發表

又唔好話照唔照顧既...傻啦, 可樂出到聲,我幫到一定幫, 其實個便係多女d,多mami姐 , 不過個個都無咩野既...最緊要係金魚自己d囡囡聽話既, 一般都無咩大問題, 有錢佬d管理層幾好既, 真係做野,同講道理的...放心, 無話以大欺小既情況...

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 03:37 PM 發表 查看引用來源

唔知佢番唔番工佢話我過佢佢請假陪我咁話wor= . =
佢應該番左工ga 啦星期六仲換左套工衣俾我睇:smile_13:
小金魚幾時派片呀~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆