上一頁下一頁
發新話題

係sex shop嘅艷遇 (update the ending 21/3-12:45)

收藏  |  訂閱
574  102.9k

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 04:44 PM 發表 查看引用來源

好唔好就見人見智啦~~ 都可以接受架.....
咁今日有無好對手先,唔計你自己對手

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-16 04:48 PM 發表

你可唔可以著底少少件衫 :smile_13::smile_13:
哩個問題我都想問你好耐~~~

引用:
原帖由 heaethan 於 16-3-2009 16:48 發表 查看引用來源

.... 我係想識女仔姐... ....
公開去識女仔... hahaha... 呢個感覺好似唔知點....

可能會比其他你既 fans 鬧.....
我唔MIND架

引用:
原帖由 roby0821 於 16-3-2009 16:49 發表 查看引用來源

哩個問題我都想問你好耐~~~
我已經無著 :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 heaethan 於 2009-3-16 04:48 PM 發表

.... 我係想識女仔姐... ....
公開去識女仔... hahaha... 呢個感覺好似唔知點....

可能會比其他你既 fans 鬧.....
師兄~~想識朋友你應該過去誠徵果面喎~哩度淨係講咸濕野架咋~~~~

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-3-16 04:48 PM 發表 查看引用來源

咁今日有無好對手先,唔計你自己對手
咁緊係有啦 ~~ 唔係d時間點過呀 ~~~ 呵呵 ~~

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-16 04:49 PM 發表 查看引用來源

我唔MIND架
哈哈~~ 我都唔mind...卡卡~~

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-16 04:50 PM 發表

我已經無著 :smile_13::smile_13:
你當我色盲啊~~~~ :smile_46:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-3-16 04:48 PM 發表 查看引用來源

咁急做咩者 ~~~慢慢黎丫嘛 ~~間房有三個鐘架~~~:smile_47:
唔得呀 ...我好急見到你嘛 ~~ 三個鐘唔夠用呀...加鐘唔該~~:smile_47:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 04:33 PM 發表 查看引用來源

咁都係正常架........刻意就唔浪漫啦 ~~:smile_35:
冇錯,,,好耐末同你傾過計仔啦:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆