上一頁下一頁
發新話題

我都要大力徵20-30歲既型男索女入黎做個朋友...(徵埋男朋友都唔錯!) PART 9

收藏  |  訂閱
342  3.2k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-15 12:20 AM 發表 查看引用來源

又要做呢樣做個樣, 乜都做...:smile_45:
其實份份工都受氣 不過咸濕boss 真係不宜靠近...

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-15 12:21 AM 發表 查看引用來源

哎...係咪唔岩位呀...:smile_13:
試了好多位....都重係好痛~

引用:
原帖由 好仔不好 於 2009-3-15 12:21 AM 發表 查看引用來源
唔引我言的~ ^^
HAHAHA
唔記得左:smile_38:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-15 12:20 AM 發表 查看引用來源

我其實一開始我都已經忍緊...:smile_45:
對住d學生係又鬧, 唔係又鬧,
仲係到話想執左佢, 我心諗要執就"襯"早啦...:smile_45:
個陣係佢炒我既...佢覺得我係攪事個個又係到玩小圈子...:smile_45: 個老闆娘係到同我講緊電話, 佢係個電話旁邊係到成隻癩狗咁勁講晒粗口鬧我...我咪講囉, 咁既然係咁既話咁我咪走囉....:smile_45:

成日自己都係怪在自己入錯公司...:smile_39:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-15 12:21 AM 發表 查看引用來源

哎...係咪唔岩位呀...:smile_13:
希望唔係長期訓得唔好導致的... 如果唔係手尾長...

引用:
原帖由 oceanox 於 2009-3-15 12:23 AM 發表 查看引用來源

其實份份工都受氣 不過咸濕boss 真係不宜靠近...
哎...成日諗野唔經大腦呢...個陣我都做埋倒垃圾個個啦...:smile_45:

引用:
原帖由 viviwawa123 於 2009-3-15 12:22 AM 發表 查看引用來源

係呀:smile_38: :smile_38:
咩機呀???

引用:
原帖由 oceanox 於 2009-3-15 12:26 AM 發表 查看引用來源

希望唔係長期訓得唔好導致的... 如果唔係手尾長...
應該係早幾日訓得唔好, 所以先至痛成咁

引用:
原帖由 viviwawa123 於 2009-3-15 12:25 AM 發表 查看引用來源

HAHAHA
唔記得左:smile_38:
掛住影相呢~ ^^

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2009-3-15 12:27 AM 發表 查看引用來源

咩機呀???
CANON G10:smile_38:
引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-15 12:27 AM 發表 查看引用來源

哎...成日諗野唔經大腦呢...個陣我都做埋倒垃圾個個啦...:smile_45:
唔係呀嘛???
既然嫁左, 慢慢再搵過份啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆