上一頁下一頁
發新話題

愛玩LADY~後補埋個方向村小趣事

收藏  |  訂閱
100  4.9k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-11 12:18 PM 發表 查看引用來源

收到晒...係無阿Sa QQ 同 手支啫...
你要亞sa手支咩?
亞蕉果個要唔要呀???:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-11 12:22 發表 查看引用來源

你要亞sa手支咩?
亞蕉果個要唔要呀???:smile_30:
阿蕉留返俾阿A啦...

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-11 11:27 AM 發表 查看引用來源

等你個PM等到頸都長 點解今日先星期3.....
咩pm 黎ga 我又要.....:smile_13:
星期5係去正骨定....直上cp?

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-11 12:34 發表 查看引用來源

直上cp正骨得唔得??

得ga 你係唔係黎啊:smile_40:
今個星期叫你d姐妹帶你個女出黎浦丫

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-11 13:03 發表 查看引用來源
得ga 你係唔係黎啊:smile_40:
今個星期叫你d姐妹帶你個女出黎浦丫
又响度打擊我...果班嘢??

咪玩啦...叫佢出來收你坐枱錢點算??

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-11 12:34 PM 發表 查看引用來源

PM左比你啦,收黎睇睇啦~~~金魚仔~~!!!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-11 01:35 PM 發表 查看引用來源

PM左比你啦,收黎睇睇啦~~~金魚仔~~!!!:smile_30:
死野又引我.....睇下金魚姐姐肯唔肯啦佢肯出黎先星期5上去啦...

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-11 13:55 發表 查看引用來源

死野又引我.....睇下金魚姐姐肯唔肯啦佢肯出黎先星期5上去啦...
信唔信我又call佢家姐抄佢牌再响官網示眾 :smile_38:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-11 01:57 PM 發表 查看引用來源

信唔信我又call佢家姐抄佢牌再响官網示眾 :smile_38:
佢同我講話佢阿媽鬧佢wor...唔想係花都做....:smile_13: 幫我8下咩事丫~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆