上一頁下一頁
發新話題

我在copy團的大奇蹟日哈哈~<半q+半q+1q=1q半>

收藏  |  訂閱
259  6.3k

:smile_35: 多謝報告

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-9 13:50 發表 查看引用來源

果晚我想車佢添啦~~!!!:smile_30:
佢有個「家姐」仲得呀....:smile_46:

thank you for the detail report

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-9 02:49 PM 發表 查看引用來源

佢有個「家姐」仲得呀....:smile_46:
邊個<家姐>先~打邊邊個個定係個媽咪?
佢同我講不如介紹個細妹俾我識wow....:smile_13:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-9 01:50 PM 發表 查看引用來源

果晚我想車佢添啦~~!!!:smile_30:
成晚都好似無車過佢...
番到房先車過佢一次咁大把:smile_13:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-9 15:33 發表 查看引用來源

邊個先~打邊邊個個定係個媽咪?
佢同我講不如介紹個細妹俾我識wow....:smile_13:
佢個妹係咪堅貨 BB 戰士 ??

回覆 1# 的帖子

帶住個套咁就瞓左... ...插極都唔出嘢...冇 feel 牙...

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-3-9 03:38 PM 發表 查看引用來源
帶住個套咁就瞓左... ...插極都唔出嘢...冇 feel 牙...
飲到醉左..出唔到野.....
仲要上房條女就打俾我去問我去左邊:smile_38:
即刻:smile_42:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-9 03:35 PM 發表 查看引用來源

佢個妹係咪堅貨 BB 戰士 ??
唉唔知呢.....不過唔知點解有d 感覺佢係下個星期m到....:smile_39: 希望唔好俾我估中....
條bb 女先好笑之後send 個sms 黎同我講不如我8點過黎陪你啦- ,-好似好好咁....屌8點你sunday爆完就過黎訓...4個鐘想收我8舊唉.....

ok wow, happy la.

thank for report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆