上一頁下一頁
發新話題

我可能諗多左

收藏  |  訂閱
224  7.7k

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-2 03:09 PM 發表 查看引用來源
一次機緣巧合下認識呢一個男仔,我地msn傾計,識左佢一排佢就問我有無興趣出黎攪野,當時我reject左佢,同佢講只想大家做個朋友.
之後我同一個男仔拍拖,拍左好短時間就散左,果時佢再問多我一次,我果時膽粗粗答應左出黎, ...
冰封三呎,非一日之寨,勉強無幸福嘛!:smile_38:
還好彩你未同佢結婚呢!
傻豬!

睇妳既說話
都覺得妳真係擺左感情落去...
妳地開始左幾耐?
妳有冇打算正式搵番個男朋友?

係時候分清楚你自己係咩身份啦...抽返隻腳出黎啦

引用:
原帖由 viruskai 於 2009-3-2 07:18 PM 發表 查看引用來源

妳又講到妳自己係靚女,我諗就唔難呀?
妳自己覺得難係邊?(指搵男朋友)
會唔會係對男仔既要求真係萬中無一咁??
我要求唔高呀...唔使高大威猛好靚仔,唔騎呢就夠.
難處係在於我依家身邊出現果d好多都有女朋友,又或者結左婚.係咪香港好多男人都係咁呢?

引用:
原帖由 apmatm 於 2009-3-2 11:45 PM 發表 查看引用來源
睇妳既說話
都覺得妳真係擺左感情落去...
妳地開始左幾耐?
妳有冇打算正式搵番個男朋友?
我同佢開始左大約3-4個月左右....其實搵個男朋友呢樣野我打算左好耐架喇,不過真係好難搵...

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 09:52 AM 發表 查看引用來源

我要求唔高呀...唔使高大威猛好靚仔,唔騎呢就夠.
難處係在於我依家身邊出現果d好多都有女朋友,又或者結左婚.係咪香港好多男人都係咁呢?
哈哈哈我報名得唔得???無女友未結婚

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 09:53 AM 發表 查看引用來源

我同佢開始左大約3-4個月左右....其實搵個男朋友呢樣野我打算左好耐架喇,不過真係好難搵...
揾唔到男友,揾另外一個sp/sl囉.
我立即報名

thanks for sharing

佢都好攪笑,曾經帶過我出黎同佢地(佢,女友)一齊飲野,果晚佢條女不知幾驚,實行人釘人戰術,仲要番屋企審問佢

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 10:05 AM 發表 查看引用來源
佢都好攪笑,曾經帶過我出黎同佢地(佢,女友)一齊飲野,果晚佢條女不知幾驚,實行人釘人戰術,仲要番屋企審問佢
你地搞到咁複雜架???好易出事:smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆