上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(38)

收藏  |  訂閱
746  6.2k

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-2-23 04:17 PM 發表 查看引用來源

我係針成隻腳 ~ :smile_13: :smile_13:

但都要打箏竽patpat ~ :smile_13: :smile_13:
我唔比你非禮我

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-2-23 04:18 PM 發表 查看引用來源
收工喇,閃.....byebye 箏箏 & all ~ :smile_38: :smile_43: :smile_43:
BYEBYE:smile_24:
今晚早D返黎呀:smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-2-23 04:19 PM 發表 查看引用來源

西醫.....到家下都未認同中醫, 氣功, 穴位, 針灸...........:smile_39:
冇辦法啦, 中醫西醫係兩回事:smile_39:
兩個知道既野, 又冇低觸:smile_39:

引用:
原帖由 風箏 於 2009-2-23 04:28 PM 發表 查看引用來源

冇辦法啦, 中醫西醫係兩回事:smile_39:
兩個知道既野, 又冇低觸:smile_39:
係..........抵觸........:smile_38:
細路既野.....我都係信老人家多D.......我好難去接受, 要聽一個比我仲細仲無實戰經驗既細路講野....:smile_42:

引用:
原帖由 風箏 於 2009-2-23 03:17 PM 發表 查看引用來源
突入:smile_40:
Hello , 我參觀過你個卜啦 , 乜你屋企咁大 ; 可以種菜呀. :smile_27:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-2-23 04:33 PM 發表 查看引用來源

係..........抵觸........:smile_38:
細路既野.....我都係信老人家多D.......我好難去接受, 要聽一個比我仲細仲無實戰經驗既細路講野....:smile_42:
中醫西醫老人家, 都各自有一套理論,
但係出發點一定係為人好

好似宗教自由咁:smile_40:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-2-23 04:42 PM 發表 查看引用來源

Hello , 我參觀過你個卜啦 , 乜你屋企咁大 ; 可以種菜呀. :smile_27:
好開心你睇我個BLOG呀
我屋企好細架咋, 諗住種下玩下姐嗎:smile_35:
我呢幾日會種辣椒呀:smile_44:

引用:
原帖由 風箏 於 2009-2-23 04:45 PM 發表 查看引用來源

中醫西醫老人家, 都各自有一套理論,
但係出發點一定係為人好

好似宗教自由咁:smile_40:
好多宗教.....都唔係為人好架.....小心小心......:smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-2-23 04:49 PM 發表 查看引用來源

好多宗教.....都唔係為人好架.....小心小心......:smile_38:
我淨係相自己架咋:smile_44:

今日完全搭唔到咀....:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆