上一頁下一頁
發新話題

CP 中西餐美食,有時係CP唔知食咩可參考下。

收藏  |  訂閱
95  3.7k

好有用既飲食指南~ 多謝C兄~

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-23 01:06 發表 查看引用來源
福星隔離 金牛河幾好

振華十街大骨仔 鴛鴦殿(肥苏附近)

供銷社茶館
金牛河真係ok架.多謝可樂兄

多謝師兄分享:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 hkzhou 於 2009-2-23 03:02 發表 查看引用來源
好豐富既資料,好有參考價值
多謝hk兄你有乜好介紹呀

引用:
原帖由 wetchina 於 2009-2-23 17:19 發表 查看引用來源
真係熟路
wet兄你都熟㗎

引用:
原帖由 hkzhou 於 2009-2-23 03:02 發表 查看引用來源
好豐富既資料,好有參考價值
外賣兄...真係希望有機會同你响上面玩吓...

引用:
原帖由 wetchina 於 2009-2-23 17:19 發表 查看引用來源
真係熟路
幾時有機會响CP 一睹七公風采..

引用:
原帖由 llcoolj 於 2009-2-23 02:19 發表 查看引用來源

享咩受人生丫,就係因為玩左兩三年,係而家市道最差既時候打算出返黎做野。再咁樣玩真係唔掂。如果呢兩三年冇周圍玩,2年前唔辭職,加埋自己D小生意,我諗而家存到好多$$$$$$。而家D生意好難做,人民幣、日元係咁升 ...
如果有運上两年股市揾到啦..依傢香港正苦理九你死..我都比佢害左啦:')

Thanks for sharing

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-2-23 06:09 PM 發表 查看引用來源
如果有運上两年股市揾到啦..依傢香港正苦理九你死..我都比佢害左啦:')
唉,唔好提,早兩年真係好好境,我係香港炒下股,又係大陸搵人開了個証卷戶口,香港大陸兩邊炒,基本上你亂指一隻都升都到飛起。又買下紙黃金,我又有網上有D小生意,所以2年前工都辭埋。 開頭係香港炒下D資源股、金屬股,係大陸就炒銀行股、鋼鐵股、基建股、通訊股,又兩邊都狂抽新股,之後又係香港炒下D銀行輪,我個friend 仲癲,盤埋返大陸日日柄埋係華宇日日炒輪,日日見佢賺幾千至一雞。我就無咩點蝕,因為我一早離左場,不過而家無咩勢藝,網上D生意又差左好多。慘到爆,日元之前睇佢日日升睇佢以前0.064 升到0.085,澳紙睇住佢7.6高位跌去4.7,一日跌一成都夠膽死既。人民幣又高,點做呀,賺左都無肉食。差價好難賺,之前係香港隨便出口D咩去外國賺差價都賺到笑,而家…唉:smile_39:,澳紙換港幣無左三份一,再換人民幣又無左一大筆,即係無左一半。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆