上一頁下一頁
發新話題

徵21-34歲女朋友或結婚對象(#2)

收藏  |  訂閱
199  2.3k

引用:
原帖由 keroppihung 於 2009-2-15 05:11 PM 發表 查看引用來源
你pm我留msn比你咯~做個fd先啦~
你都唔夠分...點PM你呢

引用:
原帖由 cywing1117 於 2009-2-15 08:29 AM 發表 查看引用來源

HELLO你好
點解有人會話你....無行既?

唔好意思樓主:smile_13: :smile_13: 攪到你..月影對你說聲對不起:smile_39: :smile_39:

http://www.youtube.com/watch?gl= ... amp;feature=related
The Mummer's Dance

送返手歌比你聽...唔好嬲:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 幻影2000 於 2009-2-15 05:37 PM 發表 查看引用來源

咦, 有人為妳仗義執言, 果然魅力十足:smile_40:
係做朋友吾關魅カ事・有心無意別人會感受到:smile_14:

引用:
原帖由 幻影2000 於 2009-2-15 05:39 PM 發表 查看引用來源

我都係咁話.............可:smile_30:
咁同你先前説的有點背道移詞:smile_13:

咁多位早晨

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-16 07:23 AM 發表 查看引用來源

係做朋友吾關魅カ事・有心無意別人會感受到:smile_14:
師兄請你不要口舌之爭..月影不想:smile_39: :smile_39:
唔直得...........................

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-16 07:26 AM 發表 查看引用來源

咁同你先前説的有點背道移詞:smile_13:
問題由我而出..........請不要再落下..在此中止..請比個面月影喇..多謝師兄..

個POST已經靜左兩日...:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆