上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(21)之暫別篇-我被插得很爽+前後插玩具!

收藏  |  訂閱
101  8.6k

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-2-13 12:00 PM 發表 查看引用來源

都係果句 : 開心事好值得分享!!!
麻煩人唔值得你去為佢放棄的
無左你, 引版當然失色, 但家陣唔係我睇, 一切都只會平常心
只不過, 實在好多人唔滿意自己現時的感情 & 性愛, 但同時又唔抵得其他人好過佢
SO... ...
咁佢有佢地自己欣賞的方式,我沒所謂,
只是不想給人好似作文章0既感覺,所以就暫時不寫~
順祝情人節快樂~

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-13 12:16 PM 發表 查看引用來源

呵!!就聽晚同佢行沙灘sweet吓!!:smile_38:
聽日行沙灘肯定好多人啦~sweet鬼到咩~

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-13 04:40 PM 發表 查看引用來源

唔.....肯嘗試先有意外驚喜嘛!!:smile_38:
又真係喎~我唔知原來男友震後門再插我會咁high~
可能我查好多ky至將玩具放入佢後面啦~
佢邊插我邊不停話好舒服呀~好high呀~咁樣~

引用:
原帖由 timtim861 於 2009-2-13 06:07 PM 發表 查看引用來源
樓主妳就開心la, 食到飽一飽, 恭喜恭喜.
係呀~呢種咁飽0既生活真係食一世都唔厭~!! :smile_47:

引用:
原帖由 kdtf 於 2009-2-13 10:17 PM 發表 查看引用來源
唔係呀~我縛like喎~最好好似日記咁~一日一篇~
嘩~我都想呀~即是我日日都比佢執一劑~正!!:smile_47:

我推........

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-12 11:50 AM 發表 查看引用來源

係呀你講得無錯,所以我咪唔出住囉~因為我心情唔好麻~
心情好咪再出
c姐呀~~多謝哂:smile_24: ~小妹睇完c姐個post真係好開心嫁 ~分享到妳的喜悅嘛又
可以參考一下增加性趣啊~而且c姐同我一樣咁忠於bf(不喜sp)
~都幾志同道合喎..請c姐多d出帖吧:smile_40: ..唔駛理d無聊人 既廢話喎:smile_39:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-13 10:35 AM 發表 查看引用來源

引版仲有其他好多好帖喎
好似妳咁完全將個過程到心態分享晒出黎又有幾多人得架:smile_39: :smile_39:

I will miss you:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-2-14 11:54 AM 發表 查看引用來源
我推........

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-14 03:03 PM 發表 查看引用來源

妳又回來看住個post喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆