上一頁下一頁
發新話題

徵25-30女朋友

收藏  |  訂閱
89  813

回覆 70# 的帖子

係呀,冇可能長時間單方面付出架,
會有"限期",好似我個fd[guy],佢之前咪又係
咁,分左手仲等左1年多,個女仔咪又係得閒同佢
食下反,去飲野或行下街lor
唉.........何苦丫

引用:
原帖由 nataliecyy118 於 2009-2-11 18:41 發表 查看引用來源
係呀,冇可能長時間單方面付出架,
會有"限期",好似我個fd[guy],佢之前咪又係
咁,分左手仲等左1年多,個女仔咪又係得閒同佢
食下反,去飲野或行下街lor
唉.........何苦丫
所以想有人可以取代到佢:smile_13:
我可以去拍拖而唔理佢,講出黎好似好被動咁:smile_27:
𣎴過我係唔多識拒絕人:smile_42:

回覆 72# 的帖子

咁你有冇人選?
你要學下say"No"la....
每事都say"yes"咪好吾得閒

引用:
原帖由 nataliecyy118 於 2009-2-11 19:00 發表 查看引用來源
咁你有冇人選?
你要學下say"No"la....
每事都say"yes"咪好吾得閒
人選係有既,不過又投入唔到:smile_42:
成日都自打咀巴:smile_39: 算吧喇...我呢d叫犯賤:smile_30:

回覆 74# 的帖子

exactly.......

推一推先:smile_34:

引用:
原帖由 lsk7593 於 2009-2-11 11:25 AM 發表 查看引用來源
其實冇所謂既...我ex大我3年都係咁喇...講眼緣既:smile_13:
乜解救你越黎越夜架:smile_41: :smile_30:
tonight more late
haha  almost going to slep actually

引用:
原帖由 jessica_red_hse 於 2009-2-12 03:03 發表 查看引用來源

tonight more late
haha  almost going to slep actually
等到你兩點頂唔順瞓左:smile_42:

引用:
原帖由 lsk7593 於 2009-2-11 11:54 PM 發表 查看引用來源
推一推先:smile_34:
我幫下你推 不過推你落海

引用:
原帖由 ah~ling 於 2009-2-12 14:24 發表 查看引用來源

我幫下你推 不過推你落海
我唔多識遊水架:smile_42: :smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆