上一頁下一頁
發新話題

偷食集 < 二 初戀情人 上集 之 時鐘酒店>

收藏  |  訂閱
91  12.6k

引用:
原帖由 夢佬 於 6-2-2009 06:20 PM 發表 查看引用來源

冇分別..哈哈

係咪都係ching pm你多呀?

有冇c姐pm你等你教佢地點enjoy呀 哈哈
男女都有~ 好正經咁問野又有~ 吹水又有~ 識朋友的都有~
引用:
原帖由 夢佬 於 6-2-2009 06:21 PM 發表 查看引用來源

不過我估你都會出去keep住玩

不過你坐正果個會唔會上黎睇架?

小心好
佢知我有 discuss acc~ 也知我叫 知更~
不過~ 有無睇 post 就唔肯定啦... 到依家~ 佢都仲未話/問/罵我囉~ :smile_44:

引用:
原帖由 poor_me 於 2009-2-6 18:21 發表 查看引用來源

唔通佢係....處??:smile_14:
唔係呀......我唔知點講好
唔係後門......雖然我有衝動想試...但始終太咩啦.....
我同佢只係正常玩前面.....只係出左係另一個門口之嘛

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-6 18:25 發表 查看引用來源

男女都有~ 好正經咁問野又有~ 吹水又有~ 識朋友的都有~

佢知我有 discuss acc~ 也知我叫 知更~
不過~ 有無睇 post 就唔肯定啦... 到依家~ 佢都仲未話/問/罵我囉~ :smile_44:  
我又要同你做朋友

佢知你叫知更仲要出同sl既post.....你都幾大膽:smile_30: :smile_27:

我暈喇..... :smile_27:

引用:
原帖由 夢佬 於 6-2-2009 06:30 PM 發表 查看引用來源

我又要同你做朋友

佢知你叫知更仲要出同sl既post.....你都幾大膽:smile_30: :smile_27:

我暈喇..... :smile_27:
咁我都無再出 post 啦~
諗住由得 d post 石沉大海架~ 但梗係有人推番上黎 :smile_30:

引用:
原帖由 夢佬 於 2009-2-6 06:29 PM 發表 查看引用來源

唔係呀......我唔知點講好
唔係後門......雖然我有衝動想試...但始終太咩啦.....
我同佢只係正常玩前面.....只係出左係另一個門口之嘛
嘩~你都答得幾仔細wo...

期待你出post....

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-6 18:31 發表 查看引用來源

咁我都無再出 post 啦~
諗住由得 d post 石沉大海架~ 但梗係有人推番上黎 :smile_30:  
你可以edit左佢dele佢架嘛

安全好呀依家你守行為嘛

引用:
原帖由 poor_me 於 2009-2-6 18:33 發表 查看引用來源

嘩~你都答得幾仔細wo...

期待你出post....
我會的c姐...

多謝支持先

引用:
原帖由 夢佬 於 2009-2-6 05:42 PM 發表 查看引用來源

有既有既..你肯既話
:smile_47:我問過啦,,佢地話吾制

支持你,期待你的下一份精彩報告!

thxk for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆