上一頁下一頁
發新話題

北上沉船只不過係自己呃自己......

收藏  |  訂閱
181  11.4k

引用:
原帖由 魔鬼團長..2 於 2009-2-5 06:52 AM 發表 查看引用來源

哈...哈...哈...魔鬼係閒雲野鶴
溫泉之旅只係點滴...呢度唔中意有人出相..出位
魔鬼就慳D洗啦...再激既故事都仲有
魔鬼最近收左個入室弟子...青出於藍:smile_30: :smile_30: :smile_30:
咁就唔差在收埋我啦!
我都好想跟你去見識吓,得嘛?唔嫌棄嘛?

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-2-5 06:48 AM 發表 查看引用來源
好波! 須然唔係一語, 但句句中的, 多謝!
有波有的我點會放過呢!實中啦!:smile_30:

引用:
原帖由 中原一點紅 於 2009-2-5 07:00 AM 發表 查看引用來源

咁就唔差在收埋我啦!
我都好想跟你去見識吓,得嘛?唔嫌棄嘛?
有教無類...你肯既就PM我
魔鬼一向來者不拒...只睇是否有緣人:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 魔鬼團長..2 於 2009-2-5 07:05 AM 發表 查看引用來源

有教無類...你肯既就PM我
魔鬼一向來者不拒...只睇是否有緣人:smile_30: :smile_30: :smile_30:
多謝多謝,但係點用 PM 呢,老實講我真係未試過係 D 台 PM 人,我都係睇 post 多咋!

回覆 2# 的帖子

me too ching

引用:
原帖由 中原一點紅 於 2009-2-5 04:22 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 toragaz 於 2009-2-5 03:51 AM 發表 查看引用來源
如果沉緊果件唔係雞, 師兄又點睇呢?
乜野叫做船呢?
就係俾錢便可以上,等於叫雞有錢俾就可以插,
既然唔係雞,就等於唔係船,
只不過係媾女,可以話鐘意咗條老正,唔講得叫沉船。:
[/quote]
引用:
原帖由 rookie1997 於 2009-2-5 05:09 AM 發表 查看引用來源
你講到好似上大陸介女就係on99咁,咁你一定未沉過啦-.-
人地講緊 介果 d 性工作者 喎 ~
不過就算以為是正經人家,國內女子都要提防些好!!

睇新聞, C-hing 報告, 朋友轉述 也不少!
有個中坑經朋友介紹,火速同居!!之後比人起左成屋傢俬電器走!!

引用:
原帖由 中原一點紅 於 2009-2-5 01:07 AM 發表
成日見到好多人兄好悲痛咁樣講述自己鮋沉船故事,
問世間情是何物,直教生死相許......本來真係幾鬼可歌可泣,
但係只要睇真 D 千篇一律鮋內容就咭一聲笑鰦出來,例如:

1. 男主角係一個經常性北上叫雞...或... ...
哗~~你讲都系大6沉船系死罪~~甘
沉得开心米得罗~~:smile_38:
5系条条女都系想出来做:smile_13:

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2009-2-5 07:39 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 中原一點紅 於 2009-2-5 01:07 AM 發表 查看引用來源
成日見到好多人兄好悲痛咁樣講述自己嘅沉船故事,
問世間情是何物,直教生死相許......本來真係幾鬼可歌可泣,
但係只要睇真 D 千篇一律嘅內容就咭一聲笑咗出來,例如:
墖~~你𤺧都系大6沉船系死罪~~甘
沉得�心米得孨~~:smile_38:
5系��女都系想出�做:smile_13: [/quote]
人地 係講 d 係沉得唔�心 嘅 C-hing!
沉得�心 嘅 係另一因素!!

引用:
原帖由 Jack_Jack 於 2009-2-5 07:43 AM 發表

哗~~你讲都系大6沉船系死罪~~甘
沉得开心米得罗~~:smile_38:
5系条条女都系想出来做:smile_13:
人地 係講 d 係沉得唔开心 鮋 C-hing!
沉得开心 鮋 係另一因素!!
[/quote]

哈哈~~~沉之前大家都有开心过
开心过后又有没有想过会开花结果

沉之前会5开心咩???
系D港人似为系大6扣女5驶比钱D女
谂住租间屋同条女住,每次返上去就有洞插
到条女话要钱就无得比,返来出个报告就话D大陆女贪心
又乜又7~~~~又话为钱先一齐

上大6去夜埸又好,街边OL又好
无钱就5好沉D女,除非条女好有钱
5好下下同D女分手完就话D大陆妹呃人:smile_30:

我现在沉了三年米一样甘开心
我条女一样系夜场出来
仲系SN空飞果D女
自己5介意就得啦

引用:
原帖由 samsam999 於 2009-2-5 01:44 AM 發表 查看引用來源
男主角從來冇諗過要供養父母...甚至...冇諗過養自己...因為養唔起,..........師兄呢段最發人心醒   
講得好,講得好,句句鏗鏘,尤其是上面呢句,真係好到肉。。。講真,呢d沉船事件,真係唔知係可憐,定係可悲。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆