上一頁下一頁
發新話題

好鍾意口交...

收藏  |  訂閱
134  20.8k

引用:
原帖由 ji123456 於 2009-2-5 04:13 PM 發表 查看引用來源
哎~~我引導咗我gf成百次都唔肯同我口交~~:')
好羨慕樓主~~~:smile_40:
我相信你有一日會打動到佢的...或者你試下主動幫佢先啦...

引用:
原帖由 小豬精 於 2009-2-5 04:49 PM 發表 查看引用來源
吸精大法,個細佬好傷嫁!
點解會傷呢細佬?

簫后??

引用:
原帖由 maggie1610 於 2009-2-4 22:16 發表 查看引用來源

有時間唔中有小小走火,我都即係唔肯再繼續架啦.....:smile_13:

不過好彩我bf都唔鍾意口爆,差唔多嘅時候佢都自己掹番出黎.....:smile_46:
我都曾經試過一次幫bf用口, 初初我唔制嫁, (bf)話拍左拖半年都無做過(),咁算啦試一試:smile_13: , 但感覺並不好受 直程頂到落喉嚨下面差d想嘔勁難頂:')
以後都唔好再搞我除非睇佢對我點

我都中意用口幫bf,反而次次都仲係我提出
但我仲未夠班試過令到佢射出來,

引用:
原帖由 shanxd1010 於 2009-2-5 21:58 發表 查看引用來源
我都中意用口幫bf,反而次次都仲係我提出
但我仲未夠班試過令到佢射出來,
(但我仲未夠班試過令到佢射出來) 姐姐...唔明點解...:smile_41:

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-2-5 11:13 PM 發表

(但我仲未夠班試過令到佢射出來) 姐姐...唔明點解...:smile_41:
令佢口爆

回覆 1# 的帖子

當食雪條,同香蕉。 都幾滋味呢!!:smile_47: :smile_47:

thank for sharing

咪玩啦c姐:smile_45: ~好驚~我仲唸緊下次點拒絕佢再要求呀:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆