上一頁下一頁
發新話題

鬥開放!!你做過最wild/特別嘅sex野係咩??

收藏  |  訂閱
260  7.4k

引用:
原帖由 jasonio 於 1-2-2009 07:41 PM 發表 查看引用來源

其實我都勁想玩, 可惜始終都係冇乜膽
好想搵個sp, 但又唔知點入手
點解會一個東京一個香港呢??
咁 long distance 要點維持??

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-1 19:43 發表 查看引用來源
:smile_35: :smile_35: 我覺得沒乜野.. (可能我單身覺得沒所謂)
搵個sp 就係想要係女朋友手上搵吾到ge 野姐..
支持你
但你女友係日本做乜>
我都覺得冇嘢
其實如果佢同我講話佢有玩, 我都唔mind
只係唔知點開始啫
同熟人就一定冇可能嫁喇
平時又唔會點去夜店
上網咩, 我完全發現都唔係好work

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-1 07:45 PM 發表 查看引用來源

咁你又玩過 d 咩??
肛交 / 玩具 / sm / 校服 / 3p 我都試過了~ 唔覺有咩咁激喎... :smile_13:  
所以話呢, 你都叫冇野open, 應該冇人open 過你la......

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-1 19:46 發表 查看引用來源

點解會一個東京一個香港呢??
咁 long distance 要點維持??  
其實佢係日本人
去LAOS旅行識嘅

話說...故事發生唔係HK...當時因為無錢既關係...同個朋友兩條友仔租左個房仔...得兩張床廁所電視就乜都無...年少氣盛既時期...我地小不免都會溝下女..溝到女小不免想帶返屋企曳曳...因為無錢再去其他地方度曳曳啦....咁初時...大家都有個不成文規定...佢帶女返我就去其他FD度...我帶佢就唔返黎訓之類...可是...終於有一日...因為天氣太冷...其他FD又遠...我個FD帶左條女返黎...我又無家可歸...最後..我個FD都夠義氣...唔駛我走..佢話最多搞小晚....咁我咪訓羅...訓訓下..聽到有D聲...我咪順手開床頭燈羅...原來佢地終於忍唔住...COM住張被搞緊...咁我都好識做...即時熄燈再扮訓...如是者...可能離開父母得遠...大家都越黎越大膽...反正COM住被...搞咪搞羅....咁有時...警戒心低左...耐唔時都有D野睇下...例如佢地以為我訓左..就咁搞完就入廁所啦...做做下太熱..FU開D被啦...之後..有一次...

回覆 74# 的帖子

正wo,有日本妹服侍您。:smile_27:
咩係為LAOS?

引用:
原帖由 jasonio 於 2009-2-1 07:47 PM 發表 查看引用來源

我都覺得冇嘢
其實如果佢同我講話佢有玩, 我都唔mind
只係唔知點開始啫
同熟人就一定冇可能嫁喇
平時又唔會點去夜店
上網咩, 我完全發現都唔係好work
:smile_24: :smile_24: 我同你ge 生活都差吾多..
:smile_19: :smile_19: free 得制,. 日本妹好嗲ga wor..
:smile_35: 我之前個ex 係中日..

引用:
原帖由 NFS962 於 2009-2-1 19:52 發表 查看引用來源
正wo,有日本妹服侍您。:smile_27:
咩係為LAOS?
一個人去旅行

其實就生理結構嚟講呢,係冇大分別嘅
但係佢幾肯服務人就係真嘅,好投入,但有點chur

題外話,嗰次去旅行,喺旅館有條鬼妹有拉窗簾,喺浴室走出嚟,我睇到當場呆咗

引用:
原帖由 jasonio 於 2009-2-1 07:58 PM 發表 查看引用來源

一個人去旅行

其實就生理結構嚟講呢,係冇大分別嘅
但係佢幾肯服務人就係真嘅,好投入,但有點chur

題外話,嗰次去旅行,喺旅館有條鬼妹有拉窗簾,喺浴室走出 ...
:smile_47: 我自己儲到錢都一定要周圍旅行

因為人在外地..其實都幾悶...我地兩PAIR人都好熟...咁..有時直頭四個人都係間屋度...夜晚就熄燈COM被各自為戰....而又好有默契咁用個廁所...其實..佢條女我都唔小心咁見過唔小野...我條女都應該蝕唔小比個衰仔..有一次...大家又傾呀傾玩呀玩..又飲呀飲..我條女頂唔順..訓左先...之後我個兄弟都好爛訓下...佢又返左上床訓..我就訓左係地下...慢慢都訓著左...跟住....

好倦...抖一陣:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆