上一頁下一頁
發新話題

鼠年最後一K(紅C)報告

收藏  |  訂閱
309  11.5k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-21 02:47 PM 發表 查看引用來源

大波唔難,加埋樣正就難搞D......:smile_39:
大波又有樣一早俾人私有化了.
仲有我成 8:00pm 先入 k 場, 見到大波又有樣的機會係零:smile_42:

thanks for sharing....

回覆 1# 的帖子

多謝師兄詳細報告

好鬼長啊!不過我都睇曬了,我也很喜歡東北妹妹的!這個硬sell功有一手的老牌媽咪是誰呢?又真系無乜人sell得到我!

引用:
原帖由 hjrml 於 2009-1-22 12:20 AM 發表 查看引用來源
好鬼長啊!不過我都睇曬了,我也很喜歡東北妹妹的!這個硬sell功有一手的老牌媽咪是誰呢?又真系無乜人sell得到我!
劉天王

thank's your report

宜家上面好多囡囡都好大波, 搵大波女一d都唔難, 但搵一個樣靚又大波真係好難!
多謝師兄3q報告, 果然精彩

thanks for sharing:smile_38:

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-21 02:12 PM 發表 查看引用來源
一星期前開始同友人商量一月十六的鼠年最後一K會去邊個場呢?本來想去花刀,但又收到花刀唔夠女的壞消息.有人話唔想去紅C,因為佢去到會自動有女入座.左煩右煩都唔知去邊好.........上之前我同朋友講定我今次搵 K 女o既主題, "大波"!

媽咪一件一件推過黎sell,我就一件一件咁彈, 媽咪仲大我話唔揀唔好後悔, 我回返佢一句我揀o左仲後悔呀.  不過算實話,女真係少.  一媽咪去另一媽咪又到, 哩個媽咪係cp出晒名o既老牌媽咪, 佢o既硬sell功有一手,以前都試過俾佢硬質條大波女坐我身邊......
唔係啩........
遲啲會去玩......:smile_40:

我次次去既主題都係呢個喎~~~:smile_47::smile_47:

好一句揀o左仲後悔呀
學吓嘢先~下次咁答番啲媽咪~~:smile_46:

引用:
原帖由 小強的搖滾結他 於 2009-1-22 12:43 AM 發表 查看引用來源
宜家上面好多囡囡都好大波, 搵大波女一d都唔難, 但搵一個樣靚又大波真係好難!
多謝師兄3q報告, 果然精彩
係~?!
點解我遇唔到ga~~
我覺得都幾難搵呀..:smile_13:
唔駛又靚又大波~
大波唔豬就ok ga 喇~~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆