上一頁下一頁
發新話題

差少少沈船(給新手借鏡)

收藏  |  訂閱
125  11.4k

i think she just want to play with you...don't be serious!

第一時間走頭. 佢有好多嘢你都唔知:smile_38:

食左0甘多次啦,系時候放手啦:smile_34:
回頭是岸:smile_38:

Ching! 其實你係咪想曬命, FOC 7次. 不過我都試過一次, 可惜既係, 第二次搵佢, 佢叫我比返第一次既錢佢.:smile_30:

引用:
原帖由 醉生夢死101 於 2009-1-14 09:57 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 qq2626 於 2009-1-14 04:52 AM 發表 查看引用來源

其實你估我唔知咩,free這樣在大中國很難有,所以我次次都買小小禮物給她,
但自問我都不是新手,驚自己沈落 ...
其實你自己都知道唔會真心鐘意佢,咁就更加無謂foc人啦:smile_45:

香港阿叔就係咁,條女騙財就臭x,港男騙色就頂瓜瓜:smile_27: 重要係騙人依d血肉錢,真係....香港人係得嘅:smile_30:

唔好話唔係呀,依度有幾多師兄唔係話叫你foc完就走嗎?咁做黑唔黑人憎,自己諗諗啦:smile_30:

ching, 食左7次就算啦,唔好沈

引用:
原帖由 醉生夢死101 於 2009-1-14 10:01 AM 發表 查看引用來源

我又沒講臭x,而是我好其心態吧.  (女女做咩我唔介意)
有d野唔駛講出口架,你個心態係點,你自己很清楚:smile_44:

唔係嘅話,你當人係咩呢?:smile_41:

引用:
原帖由 醉生夢死101 於 2009-1-14 10:03 AM 發表 查看引用來源

c hing 你應為我點做好呢?:smile_45:
你話你就聽咩:smile_30:

我叫你比晒d錢我,就會幫你攪掂,你又會咩:smile_30:

自己問良心吧啦:smile_30:

引用:
原帖由 醉生夢死101 於 2009-1-14 12:45 AM 發表 查看引用來源
話說3個月前,在東莞識咗一個女女做sn ,除了第一次之後,次次再同佢一起她一毛錢都唔收.
(大約7次啦free),不過都有買小小禮物(每次都不過200).其實有時想起我都唔知佢想點,
有時問佢要$嗎她總話吾洗,但我知佢出 ...
c hing

你沉ed 啦:smile_46:

引用:
原帖由 醉生夢死101 於 2009-1-14 10:06 AM 發表 查看引用來源

我好似連小股東都没份:smile_13:
咁你講咁多係驚咩呢?

小股東都没份你咁鬼著數,重想點呀?重要唱衰人先 :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆