上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss 徵朋友,86

收藏  |  訂閱
739  5.4k

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-1-11 01:49 PM 發表 查看引用來源
好耐下喎:smile_38: 報紙檔對面以前咪有間叫林興記:smile_38: 成ニ+年前:smile_38:
有呀,是白色的,對不對呀.又真是好久了,,,,,,,,,,我真好以有去吃過.現在是否買糖水的位置呀:smile_34:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-1-11 01:50 PM 發表 查看引用來源
宏利對面呢:smile_38:
是否個時有間靜宜女子中學:smile_34:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-1-11 01:51 PM 發表 查看引用來源
係咩:smile_27: :smile_27: :smile_27:
算是的了

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-11 01:53 PM 發表 查看引用來源

有呀,是白色的,對不對呀.又真是好久了,,,,,,,,,,我真好以有去吃過.現在是否買糖水的位置呀:smile_34:
買粥麵果間:smile_38: 而家做左衛訊果到喎:smile_38:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-1-11 01:51 PM 發表 查看引用來源
OK:smile_38: :smile_38:
sorry,c姐.你有時間再約我呀,我會叫花姐和ching ching

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-11 01:47 PM 發表 查看引用來源

好呀.我又識多個朋友了
你地幾個都好熟架, 成日出黎行街架

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-1-11 01:57 PM 發表 查看引用來源
買粥麵果間:smile_38: 而家做左衛訊果到喎:smile_38:
我知呀,角洛頭位呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-11 01:55 PM 發表 查看引用來源

是否個時有間靜宜女子中學:smile_34:
就係果到以前生果鋪對面:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-11 01:58 PM 發表 查看引用來源

我知呀,角洛頭位呀
就你果間記得嗎:smile_38:

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-1-11 01:57 PM 發表 查看引用來源

你地幾個都好熟架, 成日出黎行街架
我和她們好fd,有見過多次了,重一齊吃過飯呀,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆