上一頁下一頁
發新話題

廣州之旅之咸濕抵死打劫篇(已經加大廈名 & 地圖)

收藏  |  訂閱
85  7.7k

引用:
原帖由 TommyZZ 於 2009-1-8 07:41 PM 發表 查看引用來源

盈四哥 :
講周黑點 :
1. 生完你 : 賊竇, 新疆人多, 雜;
2. 幸仆露 : 幾間所謂既謀人'大場'集中於此, 入咗去冇兩千蚊走唔番出嚟, 但係啲囡質素遠不值此水平;
3. 燈瘋街 : 非洲殖民區, 愛 ...
Tommy 兄 ...
都係師兄教落 ... 入門問 清楚 鍋福知八九 , 仲要睇真 D 細節 ( 例如門口咩環境呀 , 門口泊 D 乜車 呀 )
特別去酒吧前要同門口的營銷員講清講楚 , 仲要捉理佢入去 買單
我一直都是好小心咁玩 ... 可能 同行的朋友覺得我婆媽 ..
都係課句 小心駛得萬年船 嗎

Be smart next time............

咁樣屈錢真係幾過份!個司機唔知有無收左黑錢

引用:
原帖由 tkts56 於 2009-1-8 02:10 AM 發表 查看引用來源

樓主你住三元里邊間酒店呀?
we live in 7 days hotel !!:smile_38:

引用:
原帖由 mingsui 於 2009-1-10 01:00 PM 發表 查看引用來源

we live in 7 days hotel !!:smile_38:
個間野近棠溪!:smile_45:

廣洲太能復習,好多靠嚇。不個命仔更要,以後小心

引用:
原帖由 TommyZZ 於 2009-1-8 07:41 PM 發表

盈四哥 :
講周黑點 :
1. 生完你 : 賊竇, 新疆人多, 雜;
2. 幸仆露 : 幾間所謂既謀人'大場'集中於此, 入咗去冇兩千蚊走唔番出嚟, 但係啲囡質素遠不值此水平;
3. 燈瘋街 : 非洲殖民區, 愛 ...
Off Topic: Who's that girl in your sig?? Such a cutie!

thx for yr sharing

引用:
原帖由 651bun 於 2009-1-11 01:35 AM 發表

Off Topic: Who's that girl in your sig?? Such a cutie!
玉人何處, 在水一方, 明明如月, 何時可撮? 唉......

冇事就算
當交學費............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆