上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 276

收藏  |  訂閱
744  8.2k

引用:
原帖由 hjjjj 於 2009-1-4 02:04 PM 發表 查看引用來源
3點見:smile_34: :smile_34: :smile_34:
你咁得閒:smile_30:
早知叫你一齊行山啦:smile_44:
但又唔想比你見到我個大肚腩:smile_30:

引用:
原帖由 merry0123 於 2009-1-4 02:25 PM 發表 查看引用來源
Hello,新人到.. 其實時不時都有留意呢個post, 但係唔會成日追...
唔想再做cd rom.. 所以出吓post先,.... :smile_15:

我叫merry... 年齡20-30中間..性別女...

大家好
hi hi.. 我係舊人.. 我叫Sonnie, 長老之一. 年齡30 -40中間..性別都係女...:smile_35:
(都唔知幾時做左長老:smile_19:  可能真係名符其實, 係年長同埋老掛 )

你好嗎.. 唔使齋read 既.. 得閒上黎傾下啦.
如果有活動OR 飯局你都可以出下黎架..
唔使驚架... 我地好斯文架... (:smile_47: 氹左你落搭先):smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 sonnielmy 於 2009-1-4 09:35 PM 發表 查看引用來源

hi hi.. 我係舊人.. 我叫Sonnie, 長老之一. 年齡30 -40中間..性別都係女...:smile_35:
(都唔知幾時做左長老:smile_19:  可能真係名符其實, 係年長同埋老掛 )

...
又氹人落搭:smile_30: :smile_30: :smile_30:

等我呢位肥老都加入先:smile_34:

今日響荃灣行左成日買左2件衫
買左一件原來同我小妹個件係一樣

引用:
原帖由 sonnielmy 於 2009-1-4 09:35 PM 發表 查看引用來源

...
我都好斯文...

引用:
原帖由 D80 於 2009-1-4 10:44 PM 發表 查看引用來源

我都好斯文...
你唔係斯文:smile_39:
你係唔出聲丫:smile_39:
但熟左唔知會唔會係癲呢:smile_30:  (我先係好斯文丫:smile_13: )

引用:
原帖由 包包豬 於 2009-1-4 11:00 PM 發表 查看引用來源

你唔係斯文:smile_39:
你係唔出聲丫:smile_39:
但熟左唔知會唔會係癲呢:smile_30:  (我先係好斯文丫:smile_13: )
80係傻架... 唔係癲:smile_43:

引用:
原帖由 sonnielmy 於 2009-1-4 11:31 PM 發表 查看引用來源

80係傻架... 唔係癲:smile_43:
係咩:smile_14:我真係唔知喎:smile_42:

Hi,. 頭先出咗街..
你好呀~~~~
引用:
原帖由 sky分身 於 2009-1-4 03:05 PM 發表 查看引用來源

你好呀我系男仔年齡同你一樣 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆