上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(9)

收藏  |  訂閱
771  5.5k

車車,打咭收工啦:smile_38:

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-30 05:27 PM 發表 查看引用來源
有咩分唇?張開個口咪分唇囉,分開上下唇:smile_30:
提議就無啦,我好少出省城,只要係夜晚,應該無問題
我諗我未必接到電話,我開工唔帶電話係身,放工先會覆
你個gap好爛....分唇:smile_45: :smile_30:
一月中o既事, 實夠時間通知你

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-30 06:00 PM 發表 查看引用來源
火都o黎埋......交電話費.....額外通話費....1600分鐘

交成250幾蚊電話費......:smile_22: :smile_22:

點鬧個印印好
我老闆會叫佢自己交番, 唔洗鬧:smile_45:
最好print埋張詳細電話單出黎, highlight同你地通話的, 與你地無關的叫佢自己搞掂,
你一定要比佢知道你地有留意, 否則佢只會越黎越嚴重, 講明額外要佢自己負責.

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-30 06:36 PM 發表 查看引用來源

你個gap好爛....分唇:smile_45: :smile_30:
一月中o既事, 實夠時間通知你
爛gap?你有無笑出黎呀
有咪成功左囉

點先係好男

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-30 06:39 PM 發表 查看引用來源
爛gap?你有無笑出黎呀
有咪成功左囉
實有....夠爛嘛:smile_27: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-30 06:41 PM 發表 查看引用來源

實有....夠爛嘛:smile_27: :smile_30:
喂,你係上邊帶唔帶夠衫呀,呢幾日凍喎

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-30 06:42 PM 發表 查看引用來源
喂,你係上邊帶唔帶夠衫呀,呢幾日凍喎
帶左件羽絨, 同條可以當衫的圍巾
應該夠呱

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-30 06:51 PM 發表 查看引用來源

帶左件羽絨, 同條可以當衫的圍巾
應該夠呱
唔夠就地買啦,慳唔到架

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-30 06:56 PM 發表 查看引用來源
唔夠就地買啦,慳唔到架
我都係咁諗, 病左好鬼辛苦:smile_38:
下次打邊邊, 要去新星, 有蕃茄湯底, 好好味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆