上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
736  6.7k

引用:
原帖由 080709 於 2008-12-28 09:48 AM 發表 查看引用來源
做咩唔帶埋我去  
因為你忙囉~~要睇鋪~~:smile_38:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-28 09:47 AM 發表 查看引用來源

sh..sh...:smile_44:hv1235 :smile_44: 佢係大善人.....真人好好笑....

咁食得幾貴 ar
-->佢好大方....令我有歉意.....

咁唱歌比我聽
-->做乜要唱歌呢?:smile_41:  
:smile_13: 係佢嚟..成日見面 :smile_41: 咁唔緊要 la,有心 ma 妳唱歌好聽 ma

有得食就休業一天
引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-28 09:53 AM 發表 查看引用來源

因為你忙囉~~要睇鋪~~:smile_38:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-12-28 09:48 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: 都差唔多$$$ wo :smile_13: 我買乒乓拍都要3位數字 ar :smile_27: 咁無得補咩 :smile_41::smile_41:
你鐘意打乒乓波?我都鐘意.. .但只識開滴滴仔....:smile_13:

咁無得補咩
-->費時再拉線..今日會買塊新既~~

引用:
原帖由 080709 於 2008-12-28 09:50 AM 發表 查看引用來源
唉:smile_22: 叫我亞狗喇:smile_30:  
個名咁肉酸...有貶意.....:smile_13:
叫......你英文名啦...:smile_38:
你英文名係:_____________

引用:
原帖由 080709 於 2008-12-28 09:54 AM 發表 查看引用來源
有得食就休業一天  
咁為食~~~:smile_40:

民以食為先:smile_30:
引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-28 09:57 AM 發表 查看引用來源

咁為食~~~:smile_40:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-12-28 09:53 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: 係佢嚟..成日見面 :smile_41: 咁唔緊要 la,有心 ma 妳唱歌好聽 ma
真朋友唔駛成日見...有心send sms都可以維繫友情~~~ 都係一份情義~~
我吹水就得..:smile_40: .唱歌嚇親人~~:smile_27:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-28 09:55 AM 發表 查看引用來源

你鐘意打乒乓波?我都鐘意.. .但只識開滴滴仔....:smile_13:

咁無得補咩
-->費時再拉線..今日會買塊新既~~
:smile_13: 係 ar...不過都係以前 la :smile_39: 滴滴仔都好 bor 咁去邊度買 ar

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-28 09:59 AM 發表 查看引用來源

真朋友唔駛成日見...有心send sms都可以維繫友情~~~ 都係一份情義~~
我吹水就得..:smile_40: .唱歌嚇親人~~:smile_27:
:smile_13: 咁都好 ar 我又係吹水就得 ar :smile_30: 妳唱歌唔叻 ar :smile_39::smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆