上一頁下一頁
發新話題

徵比較肥的18-39歲女人做朋友

收藏  |  訂閱
142  1.1k

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 04:31 AM 發表 查看引用來源

錯..佢地會知個女人可能知哩個事實
只係...認左就即係一定死..唔認仲有轉機可以搏冇事
你會唔會認丫?
呢點我都認同你

後會有期~閃:smile_43:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-2 04:32 AM 發表 查看引用來源

呢點我都認同你
工作定感情咩都好
邊有人傻仔到會認自己錯架
認左咪即係死硬囉

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 04:33 AM 發表 查看引用來源

工作定感情咩都好
認左咪即係死硬囉
睇下對方係咩人啦~~
有d唔認, 死得仲快~~
都係要執生架啦~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 04:33 AM 發表 查看引用來源

工作定感情咩都好
認左咪即係死硬囉
做野度又唔同...老細唔係咁睇..
好似我交唔到數..跑唔到tar..唔通我同老細講..因為金融海嘯d人唔肯消費..所以我冇數交囉......
老細只睇條數..咩理由都唔會係理由:smile_45:

...睇左甘耐..樓主好似就講左1,2句,你地班友都幾x無人性wor....
留番d空間比人啦-_-...我試下批評下你丫,甘q多意見做咩o者....青菜羅白各有喜愛

引用:
原帖由 Rairzang27 於 2009-1-2 04:37 AM 發表 查看引用來源
...睇左甘耐..樓主好似就講左1,2句,你地班友都幾x無人性wor....
留番d空間比人啦-_-...我試下批評下你丫,甘q多意見做咩o者....青菜羅白各有喜愛
我地發表意見啫~
都無批評樓主~~
你想批評d咩呢~?

好心企下係人地度諗野啦,雖然話係吹水...真係用少少腦都唔得咩? 好彩唔係你d fd....真係坐哂飛機做朋友果隻

回覆 1# 的帖子

good luck,
不過我覺得你將個"肥" 字,用"豐滿"代替 會正好多,chance都大好多架

引用:
原帖由 Rairzang27 於 2009-1-2 04:44 AM 發表 查看引用來源
好心企下係人地度諗野啦,雖然話係吹水...真係用少少腦都唔得咩? 好彩唔係你d fd....真係坐哂飛機做朋友果隻
唔用腦嗰個好似唔係我地喎~~!
樓主人依家唔响度, 我地唔係度吹水, 你估你會見到呢個post咩~~?
無人見到, 佢又點徵呀~?
你唔啱傾可以唔嚟, 無人攞支搶指你入嚟架喎~!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆