上一頁下一頁
發新話題

CP真的那麼好~~~~~~~

收藏  |  訂閱
466  23.0k

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-12-27 03:25 PM 發表 查看引用來源

依加個比例係
香港女友:快餐對像
大陸女友:談情說愛

咁仲唔需要檢討下  
haha~~~~~~~~你們真是這樣諗
咁為有恭喜你,你揾到你所需

一千幾百,就可以為所欲為。

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:20 PM 發表 查看引用來源

你哋下下都叫港女檢討
你哋有無做好自己先
港女係有她們不是之處
但你哋有無好好了解佢哋呢
用咁多時間及金錢北上玩樂,你哋係上面揾到真愛嗎?
無計出黎玩見到d三唔識七既港女第一句hi啦..第二句就串串洪...果時真係咩心情都無曬啦...倪生都溝大6妹啦..又唔見d港女中招...:smile_39:

任何小男人都有大男人的時候,好想去表現自己同照顧一個或多個喜歡的人,由於現實和香港生活指數太高同港女太聰明又能夠獨立可以唔需要男人照顧,所以現在的港男只好向中國呢個智識水平未完全開發的國家尋找他們心目中的大男人生活

看你似乎仍有點留戀北上男友喎, 他是否被dj呃左好多錢呀?如果係就慘, 好多新手上去玩都中招, 當他被她狠狠地傷一次後, 他又會找你慰藉...:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:28 PM 發表 查看引用來源

係香港都得~~~~~~~~
睇你識唔識揀
街邊大排檔都好好,只要你識揾食
你得閒俾一千幾百香港女朋友駛,佢哋都對你千依百順la
你唔好估到香港女仔咁高班先得架
入sasa行轉都洗一千幾百啦...
唔見得佢地會好開心...
佢地會即時定個目標...
下水要入SHIEIDO採購  :smile_27:

引用:
原帖由 bigchun 於 2008-12-27 03:32 PM 發表 查看引用來源
一千幾百,就可以為所欲為。
你鍾意你老婆係咁就得架la
咁容易俾你食到,就無樂趣la

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:23 PM 發表 查看引用來源

唔好咁講
我都有市場啫
小妹妹,自古男人多好色,得一想二,我地港男去到CP玩當我地大爺,我地花幾佰條女就過夜,找多幾次No Pay:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kelvinwoohk 於 2008-12-27 03:34 PM 發表 查看引用來源
任何小男人都有大男人的時候,好想去表現自己同照顧一個或多個喜歡的人,由於現實和香港生活指數太高同港女太聰明又能夠獨立可以唔需要男人照顧,所以現在的港男只好向中國呢個智識水平未完全開發的國家尋找他們心目中的 ...
自卑~~~~~~~~比d信心自己la
香港大把笨女人
唔係你哋點偷食

[quote]原帖由 上官收音 於 2008-12-27 03:34 PM 發表 查看引用來源

入sasa行轉都洗一千幾百啦...
唔見得佢地會好開心...
佢地會即時定個目標...
下水要入SHIEIDO採購  :smile_27: [/quot

唔係駛錢就會開心
睇你有無心架啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆