上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(6)

收藏  |  訂閱
739  4.9k

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-22 01:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_47: :smile_47: ~~~我都想睇呀
一齊做....:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-22 01:24 PM 發表 查看引用來源

你估個個都可以再黎架:smile_03:
:smile_13: 後生仔得一次咁少

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-22 01:27 PM 發表 查看引用來源
黎多次?你知唔知有幾種職業女性係男人既黑星呀
女空中服務員,通常都係係上面
幼稚院教師,你做得唔好罰你做多次,直至做得好為止
月台服務員,無講其他野,只係講,先生,唔該入D,可唔可再入D呀
喂掂呀呢個, 要炒底佢:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-22 01:26 PM 發表 查看引用來源

我知...所以妳咪唔pm佢lor~:smile_30: :smile_30:
唔怪得我收唔到PM啦

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-22 01:27 PM 發表 查看引用來源

無你份, 呢d留比自己享受嘛, 唔好教壞bb:smile_30:
禁妳做得好d~
灌輸正確ke教育比佢...
唔會教壞bb ka~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-12-22 01:27 PM 發表 查看引用來源
勁多野做........巧肚餓.....都係食野先..........:smile_27: :smile_43:
都知你好多野做, 放左咁多日假咁開心:smile_45:

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-22 01:27 PM 發表 查看引用來源
女空中服務員,通常都係係上面:smile_13: 呢句有D5明?
月台服務員,無講其他野,只係講,先生,唔該入D,可唔可再入D呀
:smile_03: :smile_03: :smile_03: 笑死我

引用:
女空中服務員,通常都係係上面
你咪嚇樓主啦...佢一月被裁後就係想搵lee d post

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-22 01:27 PM 發表 查看引用來源

一齊做....:smile_47::smile_47:
3P:smile_47:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-22 01:29 PM 發表 查看引用來源

都知你好多野做, 放左咁多日假咁開心:smile_45:
又係度晒命:smile_45: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆