上一頁下一頁
發新話題

第一次去CP...想問

收藏  |  訂閱
84  1.5k

可樂快D開街坊福利會,最多我買兩打可樂黎賀你開張大吉。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-11 11:28 PM 發表 查看引用來源
可樂快D開街坊福利會,最多我買兩打可樂黎賀你開張大吉。
舉腳支持!!!話時話三少對我干女有無意思呀,你無我就揾第二個啦

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2008-12-11 11:36 PM 發表
舉腳支持!!!話時話三少對我干女有無意思呀,你無我就揾第二個啦
SORRY,岩岩先睇左佢空間。

你介紹佢俾第2個啦。

我去𠝹佢盞大家反台。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-11 11:43 PM 發表 查看引用來源

SORRY,岩岩先睇左佢空間。

你介紹佢俾第2個啦。

我去𠝹佢盞大家反台。
邊個返檯??:smile_41:

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2008-12-11 11:54 PM 發表
邊個返檯??:smile_41:
係你反我檯:smile_34:

我睇左佢既簡介同少少日記,我自問過唔到佢要既個種生活。

所以。。。。SORRY。。。。。。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-11 11:56 PM 發表 查看引用來源

係你反我檯:smile_34:

我睇左佢既簡介同少少日記,我自問過唔到佢要既個種生活。

所以。。。。SORRY。。。。。。
唔會、唔會,又唔係真上契,見都未見過,不過見佢都唔錯咋。

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2008-12-12 12:00 AM 發表
唔會、唔會,又唔係真上契,見都未見過,不過見佢都唔錯咋。
佢應該係個好女仔,不過思想可能太理想化。

我唔敢講佢係咪一個好老婆,有D野要相處過先知。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-12 12:06 AM 發表 查看引用來源

佢應該係個好女仔,不過思想可能太理想化。

我唔敢講佢係咪一個好老婆,有D野要相處過先知。
無錯,我都甘想,所以一直不見面,免得害咗過好女仔。(老實說,一見面佢多數無剩)

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2008-12-12 12:12 AM 發表
無錯,我都甘想,所以一直不見面,免得害咗過好女仔。(老實說,一見面佢多數無剩)
個人審美眼光唔同。

我見佢未必會無得淨,不過都係廢事害左人啦。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-12 12:14 AM 發表 查看引用來源

個人審美眼光唔同。

我見佢未必會無得淨,不過都係廢事害左人啦。
佢試過俾同鄉做生意的第一次見面便吃了,是網上婚介的,怎知對方趙完鬆而態度大變,她向我哭訴,勸了好久才肯放手。佢又好妒忌我在cp有女友(我專登告訴她,使她死心),所以我知一見佢,要佢點都走不掉,不過真無謂啦,積下陰德嘛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆