上一頁下一頁
發新話題

心情麻麻地,但仍有很多性幻想

收藏  |  訂閱
95  5.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-10 09:19 PM 發表 查看引用來源

女人好苦命!!! 男人永遠永遠都唔會明!!!:')
咪係!!
仲話次次搵呢樣做藉口:smile_39:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-10 09:23 PM 發表 查看引用來源

咪係!!
仲話次次搵呢樣做藉口:smile_39:
下??點籍口呀大佬!!!真係唔舒服架!!
我依家打左避孕針d血係小左,但經痛又來返,
食避孕藥果時就血又小又無經痛,
不過食左一排好唔掂所以停食走去打針,
唉,鬼叫自己唔爭氣惟有忍下痛!!:')

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-10 09:26 PM 發表 查看引用來源

因為你個男人俾到你數不盡既高潮,所以痛下都肯

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-10 09:12 PM 發表

唉,邊有女仔鐘意m到架??唔好計無得攪野,
剩係清潔同埋經痛都煩x死人!!!
我xgf m前m後都唔like玩...一個月一次都嫌多:smile_13:

引用:
原帖由 shark7man 於 2008-12-10 09:28 PM 發表 查看引用來源

因為你個男人俾到你數不盡既高潮,所以痛下都肯
呢個當然啦

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-12-10 09:28 PM 發表 查看引用來源

我xgf m前m後都唔like玩...一個月一次都嫌多:smile_13:
一個月一次????比我死得都似啦.......

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-10 09:32 PM 發表

一個月一次????比我死得都死啦.......
我男都未死...:smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-10 09:32 PM 發表 查看引用來源

一個月一次????比我死得都似啦.......
一個一次加一個打飛機打二十次應該唔會死

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-10 09:26 PM 發表 查看引用來源

哼!
我同老細講唔舒服,
佢就話:你親戚又嚟呀?!
男友想做我話唔得,
佢又話:你親戚又嚟呀?!

引用:
原帖由 shark7man 於 2008-12-10 09:34 PM 發表 查看引用來源

一個一次加一個打飛機打二十次應該唔會死
不如識過第二個:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆