上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  69.9k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 03:05 PM 發表 查看引用來源

你話又真係
有人介紹你黎睇我既?
宜家未有相睇啦,等我搵到網link上黎為止啦
搵到未???
要唔要幫下手???

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 03:31 PM 發表 查看引用來源

----------------------------------------------------------------------------
多得 EdenAngela姐..令我地增色不少.....!

話時話...上次係呢度有位ching....要求同我交換相....

佢俾左好多佢同佢女友.. ...
唔係掛....真係好~~~
我真係冇咁好福氣啦~~

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 03:27 PM 發表 查看引用來源

頭先上唔到,試下先
不過唔知佢會唔會好似frickr咁會reject sexy pic

呢個係相簿,冇得link圖喎
EdenAngela妹~加油呀!!
我好期待架~

引用:
原帖由 american1234 於 2008-12-6 03:29 PM 發表 查看引用來源
樓主既第一次係幾歲呀?
---------------------------------------
我都成18....先破處...哈哈

引用:
原帖由 letuhot 於 2008-12-6 03:34 PM 發表 查看引用來源

搵到未???
要唔要幫下手???
好多人比左個link我啦,但冇個有log in功能或者link相功能既

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 03:31 PM 發表 查看引用來源

----------------------------------------------------------------------------
多得 EdenAngela姐..令我地增色不少.....!

話時話...上次係呢度有位ching....要求同我交換相....

佢俾左好多佢同佢女友.. ...
我都有收到佢pm
nxxx hxxxy <==呢位c hing, 係咪呀 ?

我都無gf...........都無得exchange

ironman : 你有無send 妳條女d相俾佢先?

引用:
原帖由 american1234 於 2008-12-6 03:37 PM 發表 查看引用來源

我都有收到佢pm
nxxx hxxxy  
哈...睇黎e位c兄都幾鍾意同人分享bo~

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 03:36 PM 發表 查看引用來源

好多人比左個link我啦,但冇個有log in功能或者link相功能既
呢到有d c hing 係電腦神童
可能佢地去咗街.........睇5到呢個post................慘

引用:
原帖由 Ar_Kei 於 2008-12-6 03:39 PM 發表 查看引用來源

哈...睇黎e位c兄都幾鍾意同人分享bo~
我有諗過搵d 網上既自拍相同佢換...................不過費事呃人...................無咁樣做到:smile_35:

引用:
原帖由 american1234 於 2008-12-6 03:41 PM 發表 查看引用來源

我有諗過搵d 網上既自拍相同佢換...................不過費事呃人...................無咁樣做到:smile_35:
我都有玩過自拍...
不過我地多數都係睇完就del返...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆