上一頁下一頁
發新話題

新人第一位認識的日本女子

收藏  |  訂閱
87  31.4k

引用:
原帖由 nguyen 於 2008-12-6 03:13 PM 發表 查看引用來源
Yeah! 破處成功!

前天在漫遊援交版見到個學生妹話需要錢, 賣處+可以唔用dom, 好心既我決定幫佢破處
我留低msn等佢add. 一add左, 大有驚喜!
個樣幾靚! 但那時已經叫價12000了! 咁貴, 一定要睇清楚d
於是她sen ...
你好似離咗題喎!:smile_19:

半天吊,我想睇日本妹呀,快寫啦 :smile_47:

係咪想玩野先.??????
寫埋日本妹啦~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-12-7 12:56 PM 發表 查看引用來源
係咪想玩野先.??????
寫埋日本妹啦~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
巾巾早晨啦!

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-7 12:59 PM 發表 查看引用來源

巾巾早晨啦!
真係頂佢丫....
睇睇下諗住打野啦, 無啦啦........."中途停筆"
真係...."kcuf" 呀~!!
wahahaha...just kidding~!!!

morning ar.~!!!
粉嶺凍嘛~???

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-12-7 01:02 PM 發表 查看引用來源

真係頂佢丫....
睇睇下諗住打野啦, 無啦啦........."中途停筆"
真係...."kcuf" 呀~!!
wahahaha...just kidding~!!!

morning ar.~!!!
粉嶺凍嘛~???
咁你咪唔上唔落
凍呀!今朝出陣太陽好啲,而家無咗又好凍:smile_42:
你住邊頭架?:smile_13:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-7 01:05 PM 發表 查看引用來源

咁你咪唔上唔落
凍呀!今朝出陣太陽好啲,而家無咗又好凍:smile_42:
你住邊頭架?:smile_13:
跑馬地~!!

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-12-7 01:12 PM 發表 查看引用來源

跑馬地~!!
好遠呀!真係天南地北:smile_27:

講d唔講d

Thanks a lot,post more please

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆