上一頁下一頁
發新話題

有錢佬酒店report~

收藏  |  訂閱
109  13.3k

引用:
原帖由 kentlee369 於 2008-12-5 03:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: :smile_14: :smile_14: :smile_14: :smile_14:

假設 total 1250 啤酒買一送一 你地飲28打 = 28/2 = 實叫14打

1250/14打 = 每打89.3  甘每枝咪7.5  !!!!!!!!

假設買二送一  你地飲27打 實 ...
that cheap:smile_41: I don't believe those beer...:smile_39:

引用:
原帖由 10096 於 2008-12-5 12:13 PM 發表 查看引用來源
最後埋單每人$690+dj(rmb200/8)=$$715.......個dj同我地講下次離唔好join package, 因為多人散叫仲平d....又可以飲下其他酒...仲叫我地找佢book房, 哈哈最得意係個dj同我地一齊飲到00:00左右佢都好貓, 咁我地點會放過 ...
ni個場都好耐冇去囉, 聽過而家係飛巴走奶噃

引用:
原帖由 10096 於 2008-12-5 03:08 PM 發表 查看引用來源
上次我地4個人去半島...$12xx~
今次我地飲左廿幾打~
~~成地都係酒樽.....得青島...dj話係廠廠直接供應~~~都唔知係唔係~!!!!

如果散叫可以飲下黑啤, 威記.....紅酒小弟真係唔夠擔飲, 水+酒精+色素....

dj =rmb2 ...
去半島...$12xx~  飲左廿幾打 (4個人 = 1人 around 8打 = 96樽!!!)

不可能 , 半島係買2送1

當買1送1
當飲左23打叫10打, 送10打, 當經理再送3打, 再當$1300, 又再當free水果,廁紙,小食......

1打= $130

吹得誇D

多謝師兄報告

$12XX 係半島道飲......飲左廿幾打係有錢佬入面飲~~~~

引用:
原帖由 While 於 2008-12-5 01:41 PM 發表 查看引用來源
頂!光豬坐?係咪$250呀?
係呀~~~250....如果帶走都只係800~~~

等待師兄下集:smile_04:

引用:
原帖由 canon123 於 2008-12-5 05:55 AM 發表 查看引用來源
黃色22:00後可以光豬, where is the hotel ah??
wait for part 2:smile_45:
係fun161入面有個濕九經理電話~

等待師兄下集:smile_13: :smile_14: :smile_38:

有錢佬酒店report-(續)
最後埋單每人$690+dj(rmb200/8)=$$715.......個dj同我地講下次離唔好join package, 因為多人散叫仲平d....又可以飲下其他酒...仲叫我地找佢book房, 哈哈最得意係個dj同我地一齊飲到00:00左右佢都好貓, 咁我地點會放過佢呢....緊係又渣又抄, 佢話佢靚過曬d小姐...哈哈唔知羞, 不過佢linlin係粉紅色.......最後佢可能扮醉...仲叫我地玩得咁開心不如豪多$50比佢等佢可以叫人整理k房.....佢自己唔駛做~

之後我地去左對面食燒夜, 食左海鮮祝......我都小小貓所以都唔係咁記得仲有咩食...不過味道幾好...平!!!

上到房我條女坐係床邊....叫我沖涼先, 我話一齊沖...我仲即刻好似強姦咁除左佢件衫....攪下攪下沖完涼都成2點....佢一出toilet即刻攞件浴普, 我話唔駛la~~~~~之後我就kiss下佢渣下到下面插隻手指入去佢即刻叫....不過我冇理佢......之後即刻有水...好濕我就聞下隻手指有d香味...哈哈唔知係咪沐浴露.....之後我騎上去比小dd佢食...點知佢話唔識....我咪叫佢開口我放入去...自己郁出出入入...佢希望我唔好射...我話ok.....幾下之後...我問佢有冇套...如果冇我就咁插入佢...佢即刻想留馬尿.....我話有呀講下笑姐......做完一q我自己都好倦........就一齊訓....不過佢話唔眼訓, 所以睇電視.....咁我就訓先........

第二日9:00左右我醒左見佢仲訓緊咪又攪下佢....一攪佢又醒左, 佢話早晨, 佢問我佢有冇早餐食, 我話請你食la~不過我尋晚醉左我現在想清醒同你攪多次好唔好....佢話如果佢話唔好好唔好, 我話唔好, 咁佢就kiss左我一口, 我地就重複尋晚動作.......然後一齊沖涼, 不過經過一晚好似熟左好多, 佢又同我沖下水, 哈哈~~~正我依家仲qq埋佢~~~不過都係qq道見過一次....$800(2q)食完早餐就分手了

有錢佬酒店只有一張早餐票....又過都係二三十元姐....

多謝各位ching......:smile_30: :smile_30:

Help C hing post his next part:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆