上一頁下一頁
發新話題

COPY手記........22/11花都夜...今晚食自已!

收藏  |  訂閱
139  3.8k

引用:
原帖由 hary123 於 2008-11-27 01:19 發表 查看引用來源
咁去邊到玩呀!:smile_30:
返左心震基地

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-24 10:59 PM 發表 查看引用來源
到到都一樣啦,早D去有著數!:smile_30:
肯定要早去啦,我次次同朋友去都係唔食飯就上左去先,簡好女,唱陣歌,8 點先去食飯,鍾意帶女就帶女 唔鍾意就叫佢在k房等 食飽先再唱過

"今晚食自已喎"
Oh! So bad!

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-11-27 02:33 發表 查看引用來源

肯定要早去啦,我次次同朋友去都係唔食飯就上左去先,簡好女,唱陣歌,8 點先去食飯,鍾意帶女就帶女 唔鍾意就叫佢在k房等 食飽先再唱過
馬交兄吾係响樓下食完好嘢先咩

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-27 03:25 PM 發表 查看引用來源

馬交兄吾係响樓下食完好嘢先咩
唔係,係先去簡女,跟住飲返兩打,女好玩帶出去食飯 女串叫佢在k房等:smile_45: 上次都係叫個場車我地去聯邦果邊食,食完又接我地返去玩過

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-11-27 15:57 發表 查看引用來源

唔係,係先去簡女,跟住飲返兩打,女好玩帶出去食飯 女串叫佢在k房等:smile_45: 上次都係叫個場車我地去聯邦果邊食,食完又接我地返去玩過
佢哋終於肯出車啦

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-27 04:16 PM 發表 查看引用來源

佢哋終於肯出車啦
一開始都有,但有時去左深圳接人,現在玩完你可以叫佢車你去皇崗過關都得,偷跳真係方便 不過去皇崗要比錢

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-11-27 16:22 發表 查看引用來源

一開始都有,但有時去左深圳接人,現在玩完你可以叫佢車你去皇崗過關都得,偷跳真係方便 不過去皇崗要比錢
九月尾果陣...有叫過佢出架 Shuttle...

始终啲人响火車站出來好少向右手邊行...

連 COPYBOY 師兄第一次去都盪失路

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-27 04:27 PM 發表 查看引用來源

九月尾果陣...有叫過佢出架 Shuttle...

始终啲人响火車站出來好少向右手邊行...

連 COPYBOY 師兄第一次去都盪失路
唔係嘩:smile_14: 老貓燒鬚 祗要你係火車站台四維望,一定睇倒御信個招牌

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-11-27 16:33 發表 查看引用來源

唔係嘩:smile_14: 老貓燒鬚 祗要你係火車站台四維望,一定睇倒御信個招牌
响返深圳月台車頭位都見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆