上一頁下一頁
發新話題

深圳芙蓉 (新增報告o係第4版)

收藏  |  訂閱
95  17.5k

多謝師兄賴袋報告...:smile_40:

ching , 芙蓉而家咩價錢 . 可以訓過夜嗎 ?
:smile_24: :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 itplay 於 2008-11-22 11:54 PM 發表 查看引用來源
Free Of Charge :smile_44: :smile_44:
:smile_39:

#3真係唔錯呀,ching點樣可以FOC佢呀?

頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂

引用:
原帖由 Bloody_hell 於 2008-11-18 01:23 PM 發表 查看引用來源
# 號叫阿雪....床上功夫都吾錯,因為小弟FOC過!!
係咪電話13814XXXXX1 ,識講白話,眼大大,面包包地,對奶好大.好長直頭髮果件.好Q正架,打車輪,手插,
食奶.咩都得,不過最多兩次好囉喔,第三次攞唔到你著數佢就會收埋唒D架生啦,就在下要交人無得出去打友誼波,可惜!

引用:
原帖由 黃金戰土 於 2008-11-18 11:43 PM 發表 查看引用來源
我之前都有去開...不過~d女真係差左好多....
我經常去,又覺得黎排果D幾OK喔,我通常下午6時前就去芙記,夜D怕人多招呼差就去金碧或努山,但三間D女之中最好都係芙記

回覆 76# 的帖子

應該唔係,以前#號係唔識講白話,面唔包,波唔大,好長直頭髮,長到落腰

引用:
原帖由 ypwongng 於 2008-11-27 04:12 PM 發表 查看引用來源
應該唔係,以前#號係唔識講白話,面唔包,波唔大,好長直頭髮,長到落腰
咁我做過果個#仔可能係之後一個或之前一個,不過而家應該唔係度

我都好耐沒去lu
都5知而家點:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆