上一頁下一頁
發新話題

9/11星期日常平光豬仁K派對(接受任可人仕報名)

收藏  |  訂閱
86  4.0k

引用:
原帖由 samuel1985 於 2008-11-7 07:37 PM 發表 查看引用來源
唔好忘記係喝硬野同埋重有dj費wo
邊間場唔使DJ小費呀..:smile_45:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-7 07:51 PM 發表 查看引用來源

邊間場唔使DJ小費呀..:smile_45:
有 , 亞蘭好以冇 DJ ! :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-11-7 07:53 PM 發表 查看引用來源

有 , 亞蘭好以冇 DJ ! :smile_40: :smile_40:
十個人去唔通冇咩...只是人少可以唔使叫DJ者..:smile_13:

ANYWAY..祝你搞團成功啦....雖然咁多人都覺得你呃錢..但你自己覺得冇咪得囉....

我係比你地簡喝咩酒姐...我都講左全程喝硬野啦唔該你地睇清楚先係到講野啦:smile_22:

引用:
原帖由 samuel1985 於 2008-11-7 07:56 PM 發表 查看引用來源
我係比你地簡喝咩酒姐...我都講左全程喝硬野啦唔該你地睇清楚先係到講野啦:smile_22:
引用:
原帖由 samuel1985 於 2008-11-4 12:35 AM 發表 查看引用來源
全程支華仕/黑牌/啤酒任飲 !!!!
:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-7 07:56 PM 發表 查看引用來源
ANYWAY..祝你搞團成功啦....雖然咁多人都覺得你呃錢..但你自己覺得冇咪得囉....
係呢個夜遊版 , 只要有多數人講同一個大話 , 呢個大話就會變成事實 ! :smile_39: :smile_39:

過夜房... 半島總統套房啊???

引用:
原帖由 909david 於 2008-11-7 08:05 PM 發表 查看引用來源
過夜房... 半島總統套房啊???
可能係鑽石總統套房呢 :smile_40: :smile_40:

市度唔好咪搞下團搵番D囉,不過收$800就搵阿水去:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆