上一頁下一頁
發新話題

抽水

收藏  |  訂閱
95  10.4k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2008-10-28 04:41 PM 發表 查看引用來源
試過係街俾個死基佬抽水
點樣抽法?

引用:
原帖由 k.y. 於 2008-10-28 02:43 PM 發表 查看引用來源
各位兄弟姊妹們,有無試過比默生人抽過水呢?由其男士們。發表吓啲際遇。大家一齊 分享吓。:smile_46:  :smile_46: :smile_46:

我都試過...
有次係 DISCO.. 有個師奶狂咀我..  
我幾經辛苦才逃脫

我都係初中時期俾 女同學 抽過水 -0-

引用:
原帖由 一代醜男 於 2008-10-28 07:07 PM 發表 查看引用來源

我都試過...
有次係 DISCO.. 有個師奶狂咀我..  
我幾經辛苦才逃脫
真係辛苦你,你應該回敬佢

引用:
原帖由 wai_lalala 於 2008-10-28 07:08 PM 發表 查看引用來源
我都係初中時期俾 女同學 抽過水 -0-
咩情況?

我試過同男友就快拍拖果時,有次同佢去深水埗黃金商場睇電腦野,
果日我穿短牛(諗住引佢,因為果時已好鐘意又feel到想一齊 ),
行左陣已經比3條友摸過大脾同埋拍籮由.....:')

小女子都有一個不辛的經歷,話說當身在地鐵,四周是人,我只感到有一隻手在我後面攪我,又不能轉身,好在到站,如果不是,我相信隻手已在我的兩腿間,萬辛。

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-28 07:17 PM 發表 查看引用來源
我試過同男友就快拍拖果時,有次同佢去深水埗黃金商場睇電腦野,
果日我穿短牛(諗住引佢,因為果時已好鐘意又feel到想一齊 ),
行左陣已經比3條友摸過大脾同埋拍籮由.....:')
是否人多又多心:smile_46:

試過比人抽水

引用:
原帖由 k.y. 於 2008-10-28 07:10 PM 發表 查看引用來源
真係辛苦你,你應該回敬佢   
如果佢後生D 個樣好少少.. 我都可以同佢嘴下..
可惜佢係一個四張幾o既肥師奶..
佢仲想伸條利入我個嘴... 幾恐怖..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆