上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........想沉船租屋或搵炮房嗎?

收藏  |  訂閱
194  7.7k

回覆 1# 的帖子

thank you c hing!:smile_44:

COPY真係得閒到

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-24 04:07 PM 發表 查看引用來源

係米以後都唔吹雞先!:smile_34: :smile_34: :smile_34:
最後呢兩次咪幫你吹雞囉,仲想點?:smile_22:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-24 03:58 PM 發表 查看引用來源
好耐無見喎,去寶安南路蔡屋圍清慶新村睇下,個度農民樓7層高,1400蚊一房一廳,環境幾清靜,不過樓下有幾檔FL,比較系湖貝好好多,我8年前都住過湖貝,環境真系唔得,我而家有兩個朋友住清慶!:smile_30:
好耐無見,呢排好嘛!
以前我住蓮塘嗰邊架,不過因為我個女人喺東門開舖頭,貪佢近近哋而且淨租1.2K所以租住先!
不過湖貝衛生環境認真麻麻(近中興路嗰邊還可以)!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-24 04:04 PM 發表 查看引用來源
之前都講過唔想搞,吃力不討好,又唔系賺大錢!:smile_30: :smile_30:以後可能D兄弟叫到,想找多幾個人去玩,以便唯持低消費,就會出POST!
駛咩理d閒言閒語,識計數既都知你個團無乜水位,你唔搞就真係可惜!:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 寧死不屈 於 2008-10-24 04:25 PM 發表 查看引用來源

好耐無見,呢排好嘛!
以前我住蓮塘嗰邊架,不過因為我個女人喺東門開舖頭,貪佢近近哋而且淨租1.2K所以租住先!
不過湖貝衛生環境認真麻麻(近中興路嗰邊還可以)!
由清慶行去東門10分鐘就到,好近架!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-23 21:14 發表 查看引用來源
春風路尾一帶,系電燈柱會有好多街招,一房租金幾百蚊起,春風路上都好多商住樓被改裝,好多向西妹都系租住呢種房間。
房東系將一個大單位,分割成十數小房,每房都有獨立洗手間,其中靠牆的房,只有走廊窗,系安裝 ...
E ~ ~ OK 喎 . 講真真係好過租房同唔洗趕頭趕命 . 上到黎未夠鐘又唔知去邊好.
:smile_47: :smile_47: :smile_47:

copy 兄,

一問如果要包電器及傢私, 最平大概要幾錢

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-24 16:27 發表 查看引用來源
由清慶行去東門10分鐘就到,好近架!
咁快返....係喎送CX

Thank you for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆