上一頁下一頁
發新話題

**真係好想好想...

收藏  |  訂閱
794  15.3k

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:15 PM 發表
:smile_30: 但女人即使見到正野都會用個腦黎諗野架嘛"
而唔係用妹妹呢~":smile_30:
而男人一見到正野...就會即刻用look野黎諗野..."
個腦好似廢左咁...:smile_38: :smile_38:
無辦法啦~~呢d係基因~~男人既天職係繁植~~
女人係主內~~所以好有介心~~:smile_45::smile_45: (書講既)

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:11 PM 發表 查看引用來源

係呀~~我見到都有d自卑~~哈哈~~:smile_30::smile_30::smile_30:
但係靚仔又大隻既唔多
物以桿為貴嘛
所以d鴨收得貴好多:smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:14 PM 發表
係lo~"真係唔多"
通常靚仔戈d都瘦瘦d...都唔大隻ge"...
大隻戈d最多係型...:smile_27: :smile_39: :smile_39: :smile_39:
女人都一樣~~好難先見到又靚又有身材~~:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:18 PM 發表

無辦法啦~~呢d係基因~~男人既天職係繁植~~
女人係主內~~所以好有介心~~:smile_45::smile_45: (書講既)
:smile_30: 又講得幾岩wo~":smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:16 PM 發表 查看引用來源
估唔到d男人要求咁低啫":smile_30: :smile_30: :smile_30:
咁咪証明妳呢d"人間胸器"既威力囉

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:13 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: 原來你都係姊妹黎架???:smile_30: :smile_30:
你以為我係男:smile_41:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:19 PM 發表

物以桿為貴嘛
講真d鴨唔一定好靚仔或者型~~最緊要talk 得同識得點樣tum 女人
好多時都係d女人悶或者得唔到關心先叫鴨~~唔一定做架~~:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:21 PM 發表

你以為我係男:smile_41:
一早都知你係女啦 :smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:19 PM 發表

物以桿為貴嘛
:smile_30: 但我見過有d鴨仔又唔靚仔又唔高大個wo:smile_30: :smile_30:
戈d唔通技術好好???:smile_30:

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:19 PM 發表

女人都一樣~~好難先見到又靚又有身材~~:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:
咁又係...d靚女通常係好瘦好瘦..."
上圍冇乜睇頭"
一係就肥...但靚女加有睇頭"~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆