上一頁下一頁
發新話題

(更新 ) 160cm 獨男 點解 ..我以下條件都 甘難找女友 呢

收藏  |  訂閱
280  11.3k

引用:
原帖由 冥王星2007 於 2008-10-20 10:07 PM 發表 查看引用來源

獨男兄      真對不起.......我不過是想介紹你給我的朋友認識......無想到她這麼多口........什麼事都給她唱出來......真不好意思.............!!!
吳緊要拉...
你這個朋友甘吳想同我做朋友 ? hahah

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-20 10:20 PM 發表 查看引用來源
唔....難道有人自編自導自演乎? :smile_27: :smile_30:
:smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 ricklau 於 2008-10-24 02:07 PM 發表 查看引用來源
忍唔住要回覆你個post, 你係咪有好大副身家屋企留低,唉,開d咁既條件,乜野又要大學畢業又無話自己有冇大學畢業,又話自己好好條件, 連女仔磅數都開到咁準, 大佬女都激死啦, 以條件你話要輕身d一百三 ...
呢位c兄..

唔好為左個傻人而勞氣...  :smile_44:

引用:
原帖由 ricklau 於 2008-10-24 02:07 PM 發表 查看引用來源
忍唔住要回覆你個post, 你係咪有好大副身家屋企留低,唉,開d咁既條件,乜野又要大學畢業又無話自己有冇大學畢業,又話自己好好條件, 連女仔磅數都開到咁準, 大佬女都激死啦, 以條件你話要輕身d一百三 ...
呢位C兄咁勞氣做乜?:smile_14:
如果俾你見到另一個樓主吳生個POST,你咪要爆血管?:smile_30:

引用:
謝謝你的回覆

不過, 我的條件系 guideline , 吾達標準都可以 add 我 pm 我....不過........D 女仔看到我 160 cm 先沒有反應炸麻 :smile_45:

引用:
原帖由 世紀獨男 於 2008-10-24 09:34 PM 發表 查看引用來源

謝謝你的回覆

不過, 我的條件系 guideline , 吾達標準都可以 add 我 pm 我....不過........D 女仔看到我 160 cm 先沒有反應炸麻 :smile_45:
謝謝大家, 我更新了 ~~

引用:
原帖由 poshpussy 於 2008-10-18 11:37 AM 發表 查看引用來源
樓主條件fair enough
mo muc 太特別...
但係你咁樣好難揾gf ga wor
set 定曬d 條件
而且90-100lbs 呢d 係太瘦根本唔健康
重點系健康, 請不要執著 身高體重........  我給大家一個參考吧

引用:
原帖由 輝哥哥 於 2008-10-17 04:13 PM 發表 查看引用來源
條件都唔係問題...
你最失敗係開呢個post...

字裡行間已經解釋左點解你會無女朋友...
甘..........系.....................

早 晨:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-10-26 11:40 AM 發表 查看引用來源
早 晨:smile_38: :smile_38:
早晨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆