上一頁下一頁
發新話題

上市公司合俊倒閉的后果

收藏  |  訂閱
89  9.8k

引用:
原帖由 tongsugar 於 2008-10-16 11:45 PM 發表 查看引用來源
東莞又有好多囡囡供應啦, CHING們有福啦, 仲唔留多D彈藥去玩!!!:smile_38:
膠up咩....你話係就係啦:smile_45: :smile_45:

:smile_39: :smile_39: :smile_39: 多數係豬扒  好一早走咗

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-19 02:50 PM 發表 查看引用來源

膠up咩....你話係就係啦:smile_45: :smile_45:  
咪同啲膠人一般見識

引用:
原帖由 tongsugar 於 2008-10-16 11:45 PM 發表 查看引用來源
東莞又有好多囡囡供應啦, CHING們有福啦, 仲唔留多D彈藥去玩!!!:smile_38:
依家d倒閉潮殺到香港啦....冇左份工有幾多女女都冇錢玩啦:smile_45:

yes, chicks are more supply. but the criminal is also climbing.

all ching. take care and be careful

引用:
原帖由 bwhwong 於 2008-10-17 10:08 AM 發表 查看引用來源
可能樓主無心講,但咁大個人.應該留意下邊 D 應該講邊 D 唔應該講.

六千幾人失業,就影響左六千幾個家庭.

多左人做女女,真係好開心咩 ?

無左佢地(這班工廠妹,大家一樣有女女叫)

大家都係中國人,

望 ...
Agree C hing la .:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 hk520 於 2008-10-17 12:08 AM 發表
不過, 我見親個d廠妹都吾個靚~. 靚個d一早被包啦. 廠長吾包都到組長一早包起左啦
英雄高見,我十分贊同!

女多都要食得落至得嫁。

Anyway save more money to help the mm .:smile_38: :smile_38: :smile_38:

好彩係樟木頭唔係CP

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆