上一頁下一頁
發新話題

大家接唔接受SP?

收藏  |  訂閱
110  2.5k

要愛,佢唔係你人選,要性又唔係無佢唔得

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:50 PM 發表 查看引用來源

咁我要唔要繼續好呢?
你唔想咁未唔好繼續囉, 你記住佢搵你只係想發洩only
咁你唔介意可以繼續架

引用:
原帖由 apple724 於 2008-10-16 05:50 PM 發表 查看引用來源
     都好多吓喎:smile_30: :smile_30:
:smile_42:唔係嘛:')

引用:
原帖由 雙失電車族 於 2008-10-16 05:50 PM 發表 查看引用來源
很cheap:smile_39:
我曾經想同佢一齊....但真係唔夾,咁唔可以勉強嘛....
咁我依家咪就考慮緊同佢KEEP唔KEEP係呢段關係好囉?
雖然話唔愛,但都有少少留戀....不過我肯定既係我唔會再愛上佢

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-16 05:51 PM 發表 查看引用來源

你唔想咁未唔好繼續囉, 你記住佢搵你只係想發洩only
咁你唔介意可以繼續架
無錯啦,對SP真係唔可以有太多要求

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:53 PM 發表 查看引用來源

我曾經想同佢一齊....但真係唔夾,咁唔可以勉強嘛....
咁我依家咪就考慮緊同佢KEEP唔KEEP係呢段關係好囉?
雖然話唔愛,但都有少少留戀....不過我肯定既係我唔會再愛上佢
留戀那性愛感覺?:smile_35:

引用:
原帖由 zero20021188 於 2008-10-16 05:49 PM 發表 查看引用來源

我諗你要分清楚,SP既重點係性
你講既野......都好重點喎........又真係岩既

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-16 05:53 PM 發表 查看引用來源

留戀那性愛感覺?:smile_35:
哈...可能係掛???:smile_13: ........
對佢我真係唔知自己想點?

如果你承受到佢玩厭你就唔再揾你o既,可繼續享受他帶俾你的刺激.
你可以嗎?:smile_45:

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: ...我都唔知點

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:29 PM 發表

咁有得選擇梗係選擇有性有愛係最開心架啦
咁又係..可能我未試過la:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆