上一頁下一頁
發新話題

點解好似咁易o既?

收藏  |  訂閱
79  5.8k

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-10-16 08:47 AM 發表 查看引用來源
飲熱鮮奶啦!:smile_35: :smile_35: :smile_35:
:smile_19: :smile_19: 我驚肚痾...
引用:
原帖由 【ShinG】 於 2008-10-16 01:55 AM 發表 查看引用來源

好立克
=..=落酒吧吾應該飲好立克...應該飲茶....
引用:
原帖由 lipailam 於 2008-10-16 02:17 AM 發表 查看引用來源

忍耐忍耐再忍耐1個月:smile_38: :smile_38:
今晚落吧..

男反而假
女反而真
:smile_13:

我都好想知.....

都唔一定架... bar tender 先係最易同人傾計果個呀... :smile_30:
引用:
原帖由 kyks 於 2008-10-16 09:07 AM 發表 查看引用來源
:smile_34: :smile_34: if you are running a bar, unless you never go there, even your appearance worse than a pig/monkey, chance should be there,  Oh, yes, you keep yourself behind the bar counter and  ...

呢度有唔小人係度吹水架咋
當咸故睇就算啦
唔好咁認真

吾夠靚女或好身材, 已經落後人地一個身位啦. 再加上口材吾得的話, 更加難找到艷遇.
可遇不可求啊~ 如果成日俾你遇到, 你都好快玩厭啦

唔係丫~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-10-15 12:28 PM 發表 查看引用來源
o係度睇人地o既 post, 點解個個都好似好易就會有 d 艷遇, 又或者d 經驗咁刺激o既?  哈哈... 我都有同朋友開左間酒吧架... 哈哈.. 不過都冇遇過... 係唔係我保守左 d 呢... 哈哈... :smile_30:
i agree with u! i hv no such experience! why?

回覆 1# 的帖子

好多都係吹水...你點解會信嘅...

入黎當睇故事,你信呢到啲故事有幾多成真

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆