上一頁下一頁
發新話題

向西村Jimmy茶餐廳企圖找假錢事件

收藏  |  訂閱
83  4.6k

多謝提點.............

引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2008-10-6 01:00 PM 發表 查看引用來源
大家好,很久沒出post了。今次想說的是昨天小弟的經驗:

話說昨日和老婆行到向西村附近,於是走去向西村內的Jimmy茶餐廳吃飯,2個人吃36元,我俾106元個waiter,個waiter轉頭找來70元,分別是一張50,兩張10元。 ...
先此聲明呀飛絮兄,我無爬低昅你老婆裙底架,學你話齋佢自己著lowcut,咁我無理由”落荒而逃”梗要’’駐足觀看’’啦.:smile_30: :smile_30:  

thanks for sharing

引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2008-10-6 01:00 PM 發表 查看引用來源
大家好,很久沒出post了。今次想說的是昨天小弟的經驗:

話說昨日和老婆行到向西村附近,於是走去向西村內的Jimmy茶餐廳吃飯,2個人吃36元,我俾106元個waiter,個waiter轉頭找來70元,分別是一張50,兩張10元。 ...
雖然經常響度聽d師亨講收到好多假人仔,但我行走大陸十幾廿年,從未乃過野〔d老死乃野後俾我睇果d假鈔就見得多〕,反而好多年前響東莞鳳崗d餐廳仔收到張假港紙廿皮,吹漲!

大陸咩都有..........

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-6 17:53 發表 查看引用來源

你講緊我呀:smile_34: :smile_34:
你都應該差唔多啦

引用:
原帖由 6897ui 於 2008-10-10 11:44 PM 發表 查看引用來源
當時我都在場,你老婆真係醒,不過我有次去你介紹嘅春風路華潤萬家睇女撞見佢喎,見佢烏低晒個身揀洗頭水,打出晒對車頭燈重見埋兩粒提子,跟手佢重兀高個羅柚露埋條粉紅底橫,oh very good,都係多得你介紹,你都話咁 ...
我知道你吹水擺明哬度潤樓主,因為我睇過樓主果版春風路睇女記,尼鑊樓主可謂自己攞嚟衰捉蟲入忽,比你串到粒水都冇,不過都唔關呀嫂事,放過呀嫂拉,都係佢條佬賤格姐

引用:
原帖由 tr2514 於 2008-10-11 06:17 PM 發表 查看引用來源
我知道你吹水擺明哬度潤樓主,因為我睇過樓主果版春風路睇女記,尼鑊樓主可謂自己攞嚟衰捉蟲入忽,比你呢?串到粒水都冇,不過都唔關呀嫂事,放過呀嫂拉,都係佢條佬賤格姐
大家都係男人出外行街見到有嘢昅睇都好正常,咪當自己時運高有正嘢睇囉,但出晒post講晒時間地點位置介紹人去裝人會唔會過份咗d呢?雖然大家都唔係什麼衛道之士,但都不致於係個猥瑣佬吓?佢個老婆如果見到佢介紹人去裝人個post唔知有什麼想法?

:smile_39: 大陸假錢多.

dail 119 and inform KO.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆