上一頁下一頁
發新話題

魔鬼團長通告~~

收藏  |  訂閱
99  4.0k

引用:
原帖由 ky6210 於 2008-10-6 12:38 AM 發表 查看引用來源
thx mark哥~ 退出江湖都仲回返黎報料, 真係港人既榜樣~
可惜細佬遲出黎玩, 希望有機會跟MARK去玩~ thx~
我都希望有機會跟MARK哥去玩:smile_38:

收到.....THANK YOU.....

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-10-6 01:49 AM 發表 查看引用來源

咁堅既料...版主都唔識置亮
仲9up唔敢回應我既pm
哈哈...等d傻西出post啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
saxmark哥有無最新資訊啊:smile_38:

度度都嚴打...留港消費好啦:smile_39:

而家過左七日喎,咁仲玩得未呀團長?

係喎! 咁既post都有得置亮, 我個提醒大家淡水有老鼠點解無既? :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 財神到 於 2008-10-21 12:04 PM 發表 查看引用來源
係喎! 咁既post都有得置亮, 我個提醒大家淡水有老鼠點解無既? :smile_41: :smile_41:  
哈~~因為你講野唔中point, 點會得淡水有老鼠?:smile_44:
週圍都有老鼠啦:smile_40:, 重有呀, 老鼠識走嘛~~:smile_30:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-10-6 01:49 AM 發表 查看引用來源

咁堅既料...版主都唔識置亮
仲9up唔敢回應我既pm
哈哈...等d傻西出post啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
咁講野都得既! 識唔識尊重其他人架?

唔通d版主怕q左你至置亮呀?

引用:
原帖由 coolam 於 2008-10-21 12:07 PM 發表 查看引用來源

哈~~因為你講野唔中point, 點會得淡水有老鼠?:smile_44:
週圍都有老鼠啦:smile_40:, 重有呀, 老鼠識走嘛~~:smile_30:
你既意思隻老鼠而家可能唔喺淡水, 係唔係? :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 財神到 於 2008-10-21 12:04 PM 發表 查看引用來源
為期7日,今日21號 Lor Wor,DS唔知開晒未????
我都出番過,睇吓有無置亮先,除非親疏有別:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆